Ajax reinigingsmiddel – bekijk onze selectie Ajax-producten

Er zijn maar weinig mensen die Ajax niet kennen als het om reinigingsmiddelen gaat. Ajax staat al jaren synoniem voor een schoon huis. Eigenlijk is dat al zo sinds het in 1947 door Colgate-Palmolive op de markt werd geïntroduceerd. Ajax was één van de eerste echt grote merken van het bedrijf en er werd sterk ingezet op succes. Daarom heeft Ajax reinigingsmiddel lange ontwikkelingsprocessen doorlopen en dat harde werk heeft geresulteerd in het grote, sterke merk dat Ajax tegenwoordig is. De slogan ”Stonger than dirt!” is over de hele wereld bekend en hun producten hebben binnen de schoonmaakwereld haast een cultstatus.

Ajax allesreiniger voor het hele huis

Er is een groot aantal verschillende producten ontwikkeld onder de Ajax-naam, maar hun allesreiniger is daarvan wel het meest bekend. Ajax allesreiniger kan in het hele huis gebruikt worden en de speciale formule van dit product is ontwikkeld via een lang kwaliteitsproces, waarbij de kracht en de combinatie van ingrediënten voortdurend is geëvalueerd. Dat heeft geresulteerd in één van de snelste en meest effectieve vuilverwijderaars op de markt. Zoals de naam al aangeeft kun je het middel overal in huis gebruiken. Bekijk onze selectie Ajax allesreinigers in jouw NORMAL-vestiging. 

Een groot aantal verschillende Ajax reinigingsmiddelen

Wij zijn erg enthousiast over Ajax en daarom is Ajax allesreiniger vanzelfsprekend niet het enige product dat we verkopen. We hebben zelfs een hele reeks Ajax-producten in ons ruime assortiment. Het is erg lastig om iets negatiefs over Ajax te zeggen: het doet gewoon zijn werk, het houdt het huis op een eenvoudige en effectieve manier schoon. Het is daarom geen toeval dat het al lange tijd één van de favoriete schoonmaakmerken van de Denen is.

 

AJAX

Maakt deel uit van ons brede reiniging bereik. Klik op de afbeelding om de volledige categorie te bekijken.