Website-banner-1440x540.jpg

Alama is professionele Italiaanse haarverzorging. Met meer dan 70 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van haarverzorgingsproducten, biedt Alama haarverzorging van hoge kwaliteit voor goede prijzen.

Alama heeft als visie dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om producten van salonkwaliteit te gebruiken. Iedere dag! Iedereen heeft het recht om zichzelf dagelijks te verwennen en het recht op producten die zorgen voor gezond en verzorgd haar. Alle producten van Alama zijn vrij van kleurstoffen en parabenen, de serie is cruelty free, en de meeste bevatten geen SLES (sulfaten) en siliconen.   

Alama Catchlines

HYDRA – voor droog haar en krullen

REPAIR – voor beschadigd haar

COLOR – voor geverfd haar

FREQUENT – voor dun haar of als je jouw haar vaak wast

NO-YELLOW – als je haar blond geverfd is en je een koele kleur wilt

BrandFix-Products031.JPG
BrandFix-Products034.JPG

Hydra lijn

Speciaal ontwikkeld voor mensen met droog en onhandelbaar haar, dat extra vocht en bescherming nodig heeft. Deze lijn dringt diep in het haar om het vochtniveau op peil te houden. Tegelijkertijd is het ideaal voor mensen met krullen. Met behulp van arganolie zorgt deze lijn voor zacht, gevoed en glanzend haar, zonder dat het haar zwaar wordt.

De lijn omvat:
Shampoo, conditioner, haarkuur en haarolie

Repair lijn

Deze lijn is gemaakt voor mensen met beschadigd haar, dat extra vocht en verzorging nodig heeft. Met behulp van keratine wordt het haar hersteld en tot in de wortels gerepareerd. Tegelijkertijd beschermen de producten het haar tegen toekomstige schade en voorkomen ze gespleten punten. Deze lijn maakt het haar gewillig, sterk en zijdezacht.

De lijn omvat:

Shampoo, conditioner, haarkuur, 5-in-1 miracle fluid en bye bye split ends serum

No-yellow lijn

Een lijn met zilverkleurproducten, die helpen bij het elimineren van ongewenste gele en warme tinten in het haar. De producten zijn te gebruiken in van nature licht haar, geverfd/gebleekt haar of grijs haar. De lijn is verrijkt met zijdeproteïne, druivenextract en antioxidanten en geeft het haar een ijsblonde, glanzende look.

De lijn omvat:
Shampoo en leave-in balsam spray

Color lijn

Deze lijn is ontwikkeld voor personen met geverfd haar. De producten beschermen en verlengen de kleur in het haar en voorkomen dat de kleur te snel verbleekt. De productlijn bevat keratine, collageen en elastine en zorgt voor zijdezacht, glanzend haar.

De lijn omvat:
Shampoo, conditioner en haarkuur

Frequent lijn

Een lijn die erg geschikt is voor dagelijks gebruik en die door het hele gezin gebruikt kan worden. De lijn is effectief en reinigt het haar op milde wijze. De producten bevatten veel verzorgende vitaminen, die het haar gezond en glanzend achterlaten. Deze lijn is ideaal voor mensen die volume in hun haar willen.

De lijn omvat:
Shampoo, conditioner en leave-in balsam spray

 

Zoek winkel

.. in de buurt