Topbanner Brandpage Alkymiste Normal

Alkymisté - persoonlijke haarverzorging met natuurlijke ingrediënten

Met de inhoud van duurzame en natuurlijke ingrediënten, geproduceerd op een unieke manier om aan al je wensen te voldoen. Alkymisté maakt het mogelijk om je eigen haarspecialist te worden. De missie van Alkymisté is om je deskundige kennis te geven over de behoeften van je haar en een gemakkelijke methode te bieden om de juiste producten te vinden die het beste haalt uit jouw haar.

De methode is simpel, gebruik de Alkymisté shampoo, conditioner en een booster

Deze productlijn biedt vier verschillende boosters naar keuze, elk met speciale eigenschappen. Begin daarom met het bepalen van je haartype om erachter te komen welke booster bij je behoeften past.

Daarna was je je haar twee keer met de Alkymisté shampoo, meng de Alkymisté conditioner met 2-3 pompjes van de door jou gekozen booster en laat het 2 minuten intrekken voordat je het uitspoelt. Na een paar behandelingen met Alkymisté zul je merken dat je een duidelijk verschil ziet in je haar.

Alkymisté shampoo & conditioner

Alkymisté shampoo is vrij van sulfaten en verrijkt met rozenbottelzaadolie en pathenol die de hoofdhuid reinigt en voorbereid op de conditioner en booster. De shampoo is mild en verwijdert geen natuurlijk vocht van je hoofdhuid en haarlokken. De Alkymisté conditioner met shea butter en rozenbottelzaadolie beschermt je haar, verzacht en hydrateert, zonder het haar te verzwaren. Geef je haar een persoonlijke verzorging met de conditioner en de door jou geselecteerde booster.

De vier boosters

BESCHADIGD HAAR - PROTEÏNE BOOSTER

De roze booster is een proteïne booster voor beschadigd haar dat zwak, droog en makkelijk breekbaar is. De booster bevat keratine en collageen die je haar helpen herbouwen en versterken.

Na verloop van tijd zult je haar sterker, gezonder en glanzender worden.

DROOG HAAR - HYDRATERENDE BOOSTER

De gele booster is geschikt voor droog en pluizig haar dat extra verzorging nodig heeft. De booster bevat honing en arganolie die helpt het vocht en glans te herstellen en voorkomt dat het haar afbreekt. Krachtige antioxidanten van de arganolie beschermen je haar tegen beschadigen veroorzaakt door styling en vrije radicalen.

FIJN HAAR - VOLUME BOOSTER

De groene booster met biotine en avocado is een volumegevende haarverzorging voor fijn en slap haar dat sterkte nodig heeft. Biotine staat bekend om zijn vermogen om de haarlokken en lengtes te verdikken en te versterken. Vitamine B en E uit de avocado stimuleert de haargroei en versterkt het haar.

BLOND HAAR - ZILVER TONER

De paarse booster met granaatappel is een anti-gele behandeling. Als je gele tinten in je blonde haar wilt verwijderen, helpt deze booster de koele tinten in je haar te herstellen. De toner moet worden gemengd met een voedende conditioner, waardoor je haar niet uitdroogt en veel verzorging krijgt. Het product kan worden gedoseerd volgens je specifieke behoeften; hoe groter de hoeveelheid, hoe groter het effect.

Als je meer wilt weten over de ingrediënten die in deze lijn worden gebruikt, bekijk dan hier het Alkymisté-gegevensblad.

Zoek winkel

.. in de buurt