Aussie Webbanner NL

Australiƫ is het droogste continent ter wereld, maar ook het land met de grootste biodiversiteit. Het continent is de thuisbasis van duizenden planten, die allemaal onder de zwaarste omstandigheden groeien, en veel van hen kunnen alleen in Australiƫ worden gevonden. Australiƫ is ook de thuisbasis van een van 's werelds oudste inheemse bevolkingsgroepen - de aboriginals - die al meer dan 50.000 jaar Australische planten gebruiken voor voedsel en medicijnen.

Aussie S.O.S is een spannende nieuwe serie gebaseerd op de struikplanten die al duizenden jaren de basis vormen voor het voedsel en de medicijnen van de Australische aboriginals. Met andere woorden, deze producten zijn echt "Australische superfood-wonderen voor echte haar-noodgevallen".

De Aussie S.O.S-serie omvat shampoo en conditioner, haarmasker, twee verschillende behandelingsshots en hitte beschermende spray. Kortom, alle zorg die u nodig heeft voor beschadigd en droog haar.

De Aussie S.O.S-serie omvat shampoo en conditioner, haarmasker, twee verschillende behandelingsshots en hitte beschermende spray. Kortom, alle zorg die u nodig heeft voor beschadigd en droog haar