Aussie haarproducten – je vindt Aussie shampoo, haarkuren en alles daartussen bij Normal

Aussie haarproducten zijn gecreëerd vanuit de visie dat het eenvoudig moet zijn om mooi en gezond haar te krijgen. Het moet leuk en prettig zijn om je haar te verzorgen en de producten van Aussie zijn daarom rond deze mantra opgebouwd. Aussie levert effectieve, goedkope en kwalitatief goede producten en dus was het een logisch besluit om een hele reeks van hun producten in onze NORMAL winkels te verkopen.  Aussie heeft de wereld sinds het begin van de jaren ’80 verrijkt met fantastische haarproducten. Destijds introduceerde het de ”3 minute miracle” en sindsdien heeft het merk een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Het staat nu bekend als één van de sterkste merken ter wereld op het gebied van haarproducten. Aussie haarproducten worden in 15 landen verkocht; van Brazilië tot Ierland. Probeer zelf ook Aussie haarverzorging; wij verkopen veel verschillende soorten en durven best te stellen dat het ook perfect is voor jouw dierbare lokken. Je kunt onze deskundige medewerkers natuurlijk altijd om advies vragen als je er zelf niet uit komt.

Aussie shampoo voor elke soort haar

Eén van Aussies meest populaire producten is hun shampoo. Aussie shampoo wordt gemaakt voor dames en heren en er zijn veel verschillende soorten. Aussie shampoo is er in veel verschillende varianten. Eén van de basisprincipes achter de meeste Aussie shampoos zijn de hydraterende eigenschappen. Aussie maakt shampoo voor alle haartypes, ongeacht of je kort, lang, rood, bruin of groen haar hebt. Zoek je een goede, klassieke shampoo die jouw haar verzorgt, dan kun je gerust één van Aussies varianten proberen. Aussie heeft ook shampoo gemaakt, die je kunt gebruiken als je niet in de buurt van een bad of douche bent. Ze hebben namelijk ook een droogshampoo, die jouw haar razendsnel opfrist; zelfs als je niet in de directe nabijheid van een ‘spoelgelegenheid’ bent.

Aussie haarkuren en conditioner

Hoewel de shampoo één van de meest populaire producten van Aussie is, hebben ze ook andere superproducten in het assortiment, waaronder hun geweldige haarkuren en conditioners. Aussies haarkuren zijn vooral geschikt voor erg droog haar, dat een extra behandeling nodig heeft. Maar je kunt natuurlijk ook een Aussie haarkuur nemen als je gewoon zin hebt om goed voor jezelf te zorgen. Voor verwennerij moet je altijd ruimte maken en wij vinden dat een Aussie haarkuur daarvoor een goede optie is. Hetzelfde geldt voor hun conditioner. Een Aussie Conditioner kan af en toe wonderen doen voor jouw kapsel en ervoor zorgen dat je haar eenvoudiger in model valt, waardoor je die irritante “bad hair” dagen kunt uitbannen.

Aussie

- Maakt deel uit van ons brede haarverzorging bereik. Klik op de afbeelding om de volledige categorie te bekijken.