Byveira Topbanner 1440X540

By Veira is een serie haarverzorgingsproducten, die is ontwikkeld voor de moderne, bewuste vrouw die op zoek is naar goede kwaliteit en producten zonder sulfaten en parabenen. Bovendien draagt de serie het PETA Vegan en Cruelty Free certificaat.

”Veira” is een variatie op ”Vera”, dat ”waar” betekent. Die naam past bij de gedachte achter deze luxe serie producten, die is geïnspireerd door de Scandinavische natuur en de geuren die in die natuur voorkomen.

De series van By Veira

Fresh Seaberry - Repair serie

Spring Lilac - Volume serie

Nostalgic Lilies - Silver serie

Calming Oasis - Sensitive serie

Flower Wind - Curl serie

Sweet Oat - Heat Styling Spray

Caring Elderflower - Hair Oil

Humble Grove - Matte Paste

Rippling Water - Fiber Wax

De serie is ontwikkeld en geproduceerd in Zweden en wordt exclusief verkocht bij NORMAL.

Fresh Seaberry - Repair-serien

Een herstellende serie voor chemisch beschadigd en behandeld haar. De shampoo hydrateert en herstelt de haarstructuur en de conditioner heeft door middel van eiwitcomplexen een herstellend effect. De serie bevat tevens een herstellend haarmasker, dat het haar zacht maakt en helpt om de natuurlijke glans van het haar te herstellen. Het haarmasker moet worden aangebracht in gewassen haar en kan na 3 minuten uitgespoeld worden. Gebruik hierna tot slot conditioner. Bovendien bevat deze serie geen parabenen, sulfaten en siliconen en zijn de producten veganistisch.

Spring Lilac - Volume-serien

Een serie die het haar volume geeft, met een zachte, voedende shampoo die het haar reinigt en die rijk is aan Vitamine B5. De serie bevat tevens een voedende conditioner, die is ontwikkeld voor dun haar en die helpt bij het herstellen van de natuurlijke glans van het haar. Bovendien bevat deze serie geen parabenen, sulfaten en siliconen en zijn de producten veganistisch.

Nostalgic Lilies - Silver-serien

Een vochtinbrengende serie, waarvan de shampoo blonde accenten in het haar neutraliseert en de haarstructuur versterkt. Daarnaast bevat de serie een conditioner, die blond haar zachter maakt en hydrateert. De conditioner helpt om de natuurlijke glans van het haar te herstellen en om blonde accenten te neutraliseren. Bovendien bevat deze serie geen parabenen, sulfaten en siliconen en zijn de producten veganistisch.

Sweet Oat - Heat Styling Spray

Bevat een hydraterende spray die beschermt tegen warmte, het haar glans geeft en gespleten punten voorkomt. Moet vóór het stylen aangebracht worden in handdoekdroog haar.

Caring Elderflower - Hair Oil

Voedende en verzachtende haarolie die haarstructuur versterkt. Voorkomt gespleten haarpunten en helpt het haar zijn natuurlijke glans te herstellen. 

Humble Grove - Matte Paste

Een sneldrogende, vormbare laagglans paste die volheid en textuur geeft voor kort haar. Aanbrengen in droog of vochtig haar. Houd 3/5 vast.

Rippling Water - Fiber Wax

Een bepalende laagglanzende vezelcrème voor kort tot middellang haar. Aanbrengen in droog of vochtig haar. Houd 3/5 vast.

Zoek winkel

.. in de buurt