Colgate – ruime selectie Colgate tandpasta en tandenborstels

Een klassieker. Colgate is al jarenlang één van de absoluut favoriete tandverzorgingsbrands in Denemarken en dat is geen toeval. Het zou een grote fout zijn om de invloed van Colgate in onze wereld te onderschatten. Colgate is één van de meest herkenbare merken ter wereld en zelfs het enige merk dat door meer dan de helft van alle huishoudens in de wereld wordt gebruikt. Colgates producten werden voor het eerst geïntroduceerd in 1873. Daarvoor had het bedrijf andere producten gemaakt en de oprichter, William Colgate, was al 16 jaar dood voordat Colgate de eerste mondhygiëneproducten verkocht. Colgate tandpasta en Colgate tandenborstels staan in de hele wereld bekend om hun goede kwaliteit en we twijfelden er daarom niet aan, dat we bij NORMAL ook Colgate graag in ons assortiment wilden hebben.

Colgate tandpasta voor iedere behoefte

Colgate tandpasta werd voor het eerst in tubevorm geïntroduceerd in 1896. Daarvoor werd Colgate tandpasta verkocht in grote glazen potten. Colgate tandpasta wordt tegenwoordig over de hele wereld verkocht en is één van de favoriete tandverzorgingsbrands van tandartsen. Het werkt zoals het zou moeten, door de geweldige formule die door jarenlang intensief onderzoek naar de perfecte tandpasta is ontwikkeld. Mensen zijn echter verschillend en hebben daardoor verschillende soorten tandpasta nodig. Daarom heeft Colgate een hele reeks verschillende tandpasta’s gecreëerd. Eén van de bekendste is Colgate Max White. Colgate Max White legt de nadruk, zoals de naam al aangeeft, op witte en gezonde tanden. Colgate Max White onderscheidt zich van andere Colgate tandpasta’s doordat het meer focust op het wit houden van tanden. Het is echter lang niet de enige Colgate tandpasta die we bij NORMAL verkopen. Kom langs en laat je inspireren door onze ruime selectie. 

De beste Colgate tandenborstels en mondwater

Het is lastig om je tanden te poetsen zonder tandenborstel. Daarom hebben we ervoor gezorgd, dat je de beste Colgate tandenborstels kunt kopen in een NORMAL winkel bij jou in de buurt. Colgate tandenborstels zetten een hoge standaard voor de markt van de mondhygiëne. Colgates tandenborstels staan zeer goed aangeschreven binnen de mondverzorgingsindustrie en dat heeft een goede reden. Er is een hele reeks verschillende tandenborstels, omdat we allemaal andere behoeften hebben en de tandenborstel anders vasthouden. Daarom is het belangrijk, dat we een tandenborstel kunnen gebruiken, die perfect bij ons past. We verkopen natuurlijk ook Colgates fantastische mondwater in onze winkels. Colgate mondwater zorgt ervoor, dat je de dag met een frisse adem begint. Kom naar NORMAL en bekijk onze ruime selectie Colgate tandenborstels en mondwater.

Colgate

maakt deel uit van ons brede mondverzorgings bereik. Klik op de afbeelding om de volledige categorie te bekijken.