Dove – ruim assortiment Dove shampoo, deodorant, bodylotion en crème

Bij NORMAL zijn we groot fan van één van de grootste schoonheidsbrands ter wereld: Dove. Daarom liggen er veel van de allerbeste producten van dat merk in onze winkels, zodat jij voor goedkope prijzen van deze kwaliteitsproducten kunt genieten. Dove heeft een lange, rijke historie. Het merk werd opgericht in 1955 en wordt nu in meer dan 80 landen verkocht. Een geweldige, verdiende ontwikkeling van het merk, dat sinds zijn oprichting hard heeft gewerkt om zich te verbeteren en te ontwikkelen. Dove verkoopt producten voor zowel mannen als vrouwen en hun assortiment omvat alles van shampoo, deodorant en zeep tot bodylotion. Dove is vooral bekend door zijn campagnes voor echte schoonheid, waarin vrouwen met allerlei posturen worden gebruikt om de liefde voor je eigen lichaam te promoten; ongeacht hoe je er uitziet. Kom op bezoek bij NORMAL en probeer de geweldige producten van Dove.

Dove deodorant voor alle behoeften

In het assortiment van NORMAL zitten natuurlijk ook Dove deodoranten. Hun anti-transpirant deodorant beschermt je tegen zweetlucht en geeft je de hele dag een schoon gevoel. Bovendien is hij mild voor de gevoelige huid. Dove houdt rekening met de verschillen tussen mensen en heeft daarom een reeks verschillende deodoranten en anti-transpiranten in hun assortiment. Wij kozen de beste uit en voegden die toe aan ons schoonheidsassortiment. Daardoor kun je fijne Dove deodorant kopen voor een vaste, lage, NORMAL-prijs.

Ook Dove shampoo, conditioner en haarkuur in de schappen

Zoals gezegd zijn wij groot fan van Dove. Erg groot. Daarom hebben we niet alleen Dove deodorant in onze schappen, maar ook Dove shampoo, conditioner en haarkuren zijn nu te vinden in een NORMAL winkel bij jou in de buurt. Dove vindt dat iedereen mooi, gezond haar verdient en daarom heeft Dove vele uren research en niet aflatend werk gestoken in het creëren van de beste haarproducten. Er is daarom Dove shampoo voor elk type haar en hun conditioner is er ook in verschillende varianten. Daardoor heeft iedereen de mogelijkheid om zijn haar de luxe te bieden, die het verdient. Als je jouw haar echt wilt verwennen, hebben we ook Dove haarkuren in ons assortiment.

Dove body lotion en crème

Dove is een schoonheidsbrand en daarom heeft het vanzelfsprekend ook een grote reeks geweldige crèmes gecreëerd. We hebben ervoor gezorgd dat een aantal van hun allerbeste crèmes te koop zijn bij NORMAL. We hebben zowel Dove bodylotion als de beroemde Dove Silky Bodycream in onze schappen. Dus als je graag goed wilt zijn voor je huid, dan kunnen we je crèmes van Dove aanraden. Die zijn perfect voor dat doel en we verkopen natuurlijk een aantal verschillende soorten.

Dove

- Maakt deel uit van ons brede huidverzorging bereik. Klik op de afbeelding om de volledige categorie te bekijken.