Gillette scheermesjes – ruime selectie Gillette Fusion en Venus

NORMAL is gek op Gillette! Dat kunnen we net zo goed meteen vaststellen. Het is voor ons ontzettend moeilijk om scheermesjes te vinden, die van een betere, of zelfs dezelfde, kwaliteit zijn als de mesjes van Gillette. Gillette scheermesjes hebben een extreem hoge standaard en het maakt daarbij niet uit of het mesjes voor mannen of vrouwen zijn. Al hun producten hebben talloze kwaliteitstests ondergaan en dat heeft er toe geleid, dat hun producten tot de wereldtop behoren. Wil je graag een veilige, prettige scheerbeurt, dan kun je met een gerust hart investeren in scheermesjes van Gillette. Dus kom naar NORMAL en bekijk onze ruime selectie goedkope Gillette scheermesjes.

Goedkope Gillette scheermesjes

Een groot merk als Gillette wordt al snel geassocieerd met hoge prijzen en bij NORMAL vinden we dat behoorlijk vervelend. Want al onze klanten verdienen de best mogelijke scheerbeurt en om dat te realiseren is het nodig dat men de best mogelijke producten tot zijn beschikking heeft. Daarom heeft NORMAL goedkope scheermesjes van Gillette opgenomen in het assortiment. Je hoeft dus niet de spaarpot van de kinderen, de betaalrekening of je pensioen te plunderen om bij ons Gillette scheermesjes te kopen. Wij verkopen ze namelijk voor de klassieke, lage NORMAL-prijs. We kijken uit naar jouw bezoek aan de plaatselijke NORMAL-winkel! Je kunt ons natuurlijk altijd om advies vragen over onze Gillette scheermesjes. Onze selectie is namelijk zo groot, dat er een scheermes voor elke gelegenheid en voorkeur is.

Voor mannen: Gillette Fusion

Eén van Gillettes meest populaire submerken is “Gillette Fusion”. Gillette Fusion is gemaakt met behulp een speciale technologie, die zorgt voor een extra prettige, zachte scheerbeurt. Gillette Fusion is gecreëerd om de omstandigheden voor onze huid zo optimaal mogelijk te maken. Vooral voor een zachte huid is Gillette Fusion zeer geschikt, omdat de Fusion technologie zorgt voor een extra comfortabele scheerbeurt. NORMAL is daarom al lang overtuigd; wij zijn dol op Gillette Fusion.  Om die reden hebben we die uiteraard in ons assortiment scheermesjes opgenomen. We hebben ook de iets meer geraffineerde Gillette Fusion Proglide, die voortborduurt op de geweldige Fusion technologie en zorgt voor een nog eenvoudigere scheerbeurt. Kom naar NORMAL en laat je inspireren door onze selectie. We hopen dat je zin hebt om onze Gillette Fusion scheermesjes uit te proberen. Voor de meeste mensen is de eerste keer niet de laatste…

Favoriet bij vrouwen - Gillette Venus

Voor vrouwen is Gillette Venus overduidelijk een absolute favoriet en dat is goed te begrijpen. Gillette Venus scheermesjes zijn ontwikkeld om het scheren voor vrouwen, dat vaak lang kan duren en vermoeiend kan zijn, tot iets positiefs te maken. Daarom heeft men extreem veel tijd gebruikt voor de ontwikkeling van de kwaliteit en dat kun je zeker zien in dit fantastische product. Gillette Venus gebruikt een geavanceerde technologie, die een stap verder gaat dan de standaard scheermesjes. De technologie is speciaal ontwikkeld om de huid zacht en goed verzorgd achter te laten na een scheerbeurt. Scheren moet geen vermoeiend, verplicht nummer worden, maar moet ontspannend en prettig voor je lichaam zijn. Dat is de duidelijke filosofie achter Gillette Venus en daarom hebben wij scheermesjes van deze variant in ons assortiment opgenomen.

We verkopen ook Gillette gel en Mach 3 scheermesjes

Scheren gaat alleen goed als je de huid goed hebt voorbereid. Een goed scheermes is een belangrijk onderdeel van het scheerproces, maar ook het scheerschuim moet goed zijn. Dat weet Gillette natuurlijk ook en daarom hebben ze veel tijd en energie gestoken in hun scheerschuim. Daarom hebben wij Gillette gel in onze selectie. Het was een lang selectieproces, maar we zijn tot de conclusie gekomen dat Gillette gel één van de beste producten op de markt is. Daarom kun je bij jouw plaatselijke NORMAL-winkel Gillette gel in de schappen vinden. We hebben al een aantal van Gillettes beste opties op het gebied van scheermesjes genoemd: Fusion en Venus, maar we hebben natuurlijk ook Mach 3 in ons assortiment. De meeste mensen kennen de naam Mach 3 en dat is geen toeval. Mach 3 is vele jaren lang één van de absolute topfavorieten geweest op het gebied van scheermesjes en is nu goedkoop verkrijgbaar bij NORMAL.

Gillette

- Maakt deel uit van ons brede ontharing bereik. Klik op de afbeelding om de volledige categorie te bekijken