Head and Shoulders – vind goedkope Head and Shoulders shampoo bij Normal

Head and Shoulders werd opgericht in 1961 en verkreeg bliksemsnel een enorme populariteit op het gebied van hair care. Head and Shoulders werd al snel één van de absoluut grootste merken ter wereld en in 1982 had het niet alleen het grootste budget voor reclames, maar verkocht het ook het grootste aantal producten van alle shampoo brands. En dat is zeker geen toeval. Head and Shoulders moest, net als alle nieuwe merken, van onderaan beginnen en moest hard werken om zich te bewijzen ten opzichte van nieuwe klanten. Daarin slaagde het met zijn fantastische shampoo uitstekend en klanten zijn nog steeds trouw aan dat product. Kom ook naar NORMAL en bekijk onze ruime selectie Head and Shoulders producten.

Head and Shoulders shampoo – marktleider en innovator

Toen de eerste Head and Shoulders shampoo in 1961 het licht zag, was het de eerste shampoo die gebruik maakte van het actieve ingrediënt ZPT. ZPT is de stof die roos elimineert en Head and Shoulders plaveide daarmee de weg voor een lange reeks nieuwe shampoos, die ook het nut van deze stof inzagen. Sindsdien heeft Head and Shoulders niet achterom gekeken en is het nog steeds marktleider in de shampoo-industrie. Het kijkt vooruit en probeert steeds nieuwe producten te creëren.

 

Head and Shoulders antiroosshampoo

Zoals gezegd is Head and Shoulders vooral beroemd door de introductie van ZPT als element om roos te bestrijden. Zijn antiroosshampoo is ook vandaag nog een sterk merk en één van de meest verkochte producten. Head and Shoulders antiroosshampoo is één van de allerbeste opties op de markt en bij NORMAL bieden wij die goedkoop aan. Kom zelf kijken bij NORMAL; we verheugen ons erop je te zien!

Head & Shoulders

Maakt deel uit van ons brede haarverzorging bereik. Klik op de afbeelding om de volledige categorie te bekijken.