Kinder Chocolade – bekijk ons assortiment Kinder Chocolade

Kinder Chocolade heeft vanaf het moment dat het merk begon, gebruik gemaakt van smakelijke en kwalitatief goede ingrediënten. De herkenbare smaak van Kinder, herken je direct en ze bestaan inmiddels al 50 jaar.

Het succesverhaal van Kinder begon in 1968, in een klein stadje genaamd Alba in Italië

Michele Ferrero groeide op als de zoon van een chocolatier. Zijn grote droom was om een fantastische chocolade te maken specifiek voor kinderen. Dat idee is gelukt en tot en met vandaag staat Kinder bekend om een lekker en verantwoord tussendoortje voor alle leeftijden.

Kinder Chocolade – voor kinderen (en volwassen) van alle leeftijden

Kinder Chocolade is inmiddels een klassieker en veel chocolade liefhebbers hebben dit merk als absolute favoriet bovenaan hun lijstje staan. In 50 jaar tijd zijn er, naast de basis producten, ook veel nieuwe producten toegevoegd aan het Kinder assortiment. Smaak kan veranderen wanneer je ouder wordt. Daarom gaat Kinder met de tijd mee en hebben ze een draai gegeven aan een aantal van hun oorspronkelijke producten. Ze zijn constant bezig met nieuwe, lekkere producten en gelukkig denken ze daarbij aan alle leeftijdscategorieën. De basis blijft altijd hetzelfde: het welbekende zoete, frisse melkchocolaatje zoals we het kennen.

Unieke Kinder Chocolade toppers:

  • Kinder Bueno
  • Kinder Eggs
  • Kinder Cards
  • Kinder Maxi
  • Kinder Joy
  • Kinder Chocolate Bons

En nog veel meer!

Kinder chocolade rondom de feestdagen

Bij NORMAL vernieuwen we met regelmaat ons Kinder Chocolade assortiment. En al helemaal rondom de feestdagen. Op die manier kun je rondom Pasen en Kerst altijd iets exclusiefs van Kinder scoren bij NORMAL.

De Kinder Adventskalender

Adventskalenders zijn vanaf het najaar weer volop in onze winkels aanwezig. Bij NORMAL omarmen we namelijk deze traditie en om er helemaal een feest van te maken: de Kinder adventskalender. 24 dagen gevuld met je favoriete Kinder chocolade: laat de Kerst maar komen!

Avontuurlijke Kinder paaseieren

Verstop deze eieren maar eens in de tuin.  Ze zijn er in een grote en kleine maat. De grote maat betekent natuurlijk meer chocolade maar heeft ook nog een extra verassing…

Zoek winkel

.. in de buurt