L’OR-koffie - koffiecapsules van hoge kwaliteit

De veilige keuze voor kwaliteitskoffie.

De beschrijving van L’OR is treffend. De gouden koffie, gekenmerkt door een intense, aromatische smaak, wordt geleidelijk wereldwijd erkend als een kopje koffie dat nooit teleurstelt.

L’OR koffie wordt verbouwd volgens duurzame teeltmethoden en is 100% UTZ gecertificeerd. De koffie wordt uitsluitend gemaakt van koffiebonen uit Papoea-Nieuw-Guinea en Colombia. Dankzij de extreem warme weersomstandigheden van deze exotische locaties, krijgen de koffiebonen een diep smaakprofiel.

Alle koffiebonen zijn afkomstig van de Arabica-plant. Deze plant zich kenmerkt door een hoge intensiteit en veel smaak.

L’OR-koffiecapsules – perfect gezelschap voor de koffiekenner

Met L’OR-koffiecapsules kun je thuis barista-kwaliteit koffie maken. L’OR-koffiecapsules zijn speciaal ontworpen zodat je ze kunt gebruiken in een Nespresso-apparaat. De capsules bevatten alleen speciaal geselecteerde L’OR-koffiebonen - en dat is te proeven!De aluminium capsules behouden het unieke aroma van elke boon, die wordt samengeperst in de kleine containers. De capsules zijn 100% luchtdicht waardoor er geen smaak verloren gaat.Leun achterover - en geniet van een heerlijke kop vers gezette koffie

L’OR Espresso-capsules

L’OR Espresso kenmerkt zich door het feit dat de koffie onder hoge druk wordt gezet, wat een volle knal geeft aan de smaak. Je gebruikt minder water dan bij bijv. Lungo, en het geeft meer kracht en intensiteit.

Omdat de Espresso capsule zo gewild is, hebben we bij NORMAL een groot aanbod. Hieronder vertellen we je meer over de 2 meest populairste L’OR's koffiecapsules in het Espresso "genre".

Schitterende varianten

De heerlijke koffiecapsule kenmerkt zich vooral door de zachte nootachtige smaak en een aangename en frisse citrus afdronk.

Met een heerlijk aroma en elegant schuim bovenop, is Splendente een prachtig exemplaar in de Espressofamilie van L'OR. Met een intensiteit van 7 nestelt het zich precies in het midden van de schaal - niet te wild en niet te mild.

Je kunt een 10-pack Espresso Splendente- koffiecapsules kopen bij Normal.

Forza-variant

Een wilde combinatie van eikenhout en zoethout kenmerkt Forza - en het geeft smaak aan de zo belangrijke gouden medaille. Forza heeft een intensiteit van 9 en is dus aan het vurige einde als het gaat om L’OR-koffie. Het is niet voor de "delicate" koffiedrinker, maar als je veel smaak en avontuur wilt, dan is dit een match. Normaal verkoopt twee varianten: 10- en 20 stuks verpakkingen. Voor als je het een keer wilt proberen – of als je al fan bent.

L’OR Lungo

De Lungo capsule wordt gezet met twee keer zoveel water als espresso, maar met dezelfde hoeveelheid koffie. Het geeft een veel mildere kop koffie waar je wat langer van kunt genieten.Het effect is dus niet zo "hard-hitting" als espresso, en de smaak is duidelijk milder. Dit maakt Lungo perfect voor een ochtendkoffie met de krant erbij- of voor een gezellige middag. De Lungo capsule is een van de meest populaire L’OR’s varianten en we hebben er een grote selectie van. Hieronder presenteren we 2 van L’OR's meest populaire koffiecapsules in het Lungo-‘genre’:

Profondo-varianten

Knapperige amandelen en zachte drop. Zo is Profondo gebouwd en zorgt het voor een volstrekt unieke smaakbeleving: intens en kruidig. Met een intensiteit van 8 is Profondo iets bovengemiddeld en dus geschikt voor de makkelijk "ervaren" koffiedrinker die veel smaak wil zonder dat het de overhand krijgt. Profondo wordt verkocht in een verpakking met 10 of 20 capsules.

 

 

H4: Elegante variantenElegante heeft een lekker fris fruitaroma, waarbij vooral zwarte bessen en citrus opvallen. De koffie ruikt heerlijk naar bloemen en lente, en het lichte schuim geeft een elegante afdronk.