Start de revolutie met Revolution bij NORMAL

Een nieuwe dag – een nieuwe kans. Je gezicht is het ultieme canvas en elke dag is een nieuwe kans om er een ​​meesterwerk van te maken. Make-up moet volgens ons vooral leuk en experimenteel zijn - niet duur en omslachtig. Daarom hebben we bij NORMAL een grote selectie producten van Revolution verzameld. Met Revolution producten kun je een lichte alledaagse make-up aanbrengen of los gaan met volledige glamour. Het maakt niet uit hoe je met het penseel zwaait: Revolution heeft de juiste producten voor jou.

Revolution paletten- voor wie geen genoeg van oogschaduw kan krijgen

Of je nu met je contouren aan de slag wilt of gewoon een bronzer voor de illusie van een zonovergoten huid, Revolution heeft het palet voor jou.

Op het eerste gezicht lijkt het kiezen van de juiste producten voor je look misschien een beetje een gedoe, maar Revolution heeft het je gemakkelijk gemaakt: hun paletten zijn samengesteld met precies de kleuren die nodig zijn om je gezicht te definiëren.

De kleuren zijn naast elkaar te gebruiken zodat je veilig kunt mixen en matchen zoals je wilt.

Dans de hele nacht door met Revolution

Er zijn maar weinig dingen zo frustrerend en irritant als make-up van slechte kwaliteit die jouw avondje stappen saboteert. Daarom heeft Revolution talloze uren geïnvesteerd in het ontwikkelen van een make-up die blijft zitten. Je kunt dus de wildste looks creëren met halo-cut crease - of loskomen met een klassieke smokey eye. Je kunt, kortom, veel verschillende looks creëren met Revolution - jouw fantasie bepaalt de grens. Revolution staat achter je.

Schoonheid heeft veel gezichten

... en Revolution heeft er de producten voor. Revolution is van mening dat hoogwaardige make-up voor iedereen beschikbaar moet zijn, ongeacht geslacht, leeftijd, etniciteit of seksualiteit. Bij Normal zijn we het daar volkomen mee eens. Revolution maakt make-up voor diversiteit. En dat is dan ook precies het DNA van het merk. Ze gaan mee met de huidige trends.