Max Factor – Ruime selectie Max Factor mascara & foundation

”Max Factor – The makeup of makeup artists”. Er zijn maar weinig slogans die meer herkenbaar zijn dan deze en dat komt door de enorme invloed die Max Factor wereldwijd heeft. Max Factor werd in 1909 opgericht door Maksymilian Faktorowicz en is sindsdien uitgegroeid tot één van ’s wereld toonaangevende cosmeticamerken. Oprichter Maksymilian Faktorowicz was in feite de eerste, die het woord make-up officieel gebruikte. In de beginjaren van het merk specialiseerde het zich in make-up voor films en daardoor kreeg het merk de economische vrijheid om zich te ontwikkelen en zich ook te richten op ‘gewone mensen’. Vandaag de dag is Max Factor een global brand, dat over de hele wereld wordt verkocht. Het wordt gerekend tot de elite van de make-up brands en is vooral bekend door de klassiekers in het assortiment, die klanten elke keer weer blijven gebruiken. We twijfelden daarom niet om Max Factor toe te voegen aan het schoonheidsassortiment van NORMAL. Het werd zelfs een duidelijke ‘ja!’.

Goedkope Max Factor make-up bij Normal

Max Factor is specialist op het gebied van de make-up kunst. Er zit een kern van waarheid in hun slogan; hun make-up wordt geprefereerd door make-upartiesten over de hele wereld. Max Factor heeft een lange reeks verschillende producten in het assortiment. Het specialiseert zich niet alleen in een bepaald soort make-up; het heeft ook klassiekers als mascara, lippenstift, nagellak en oogschaduw in zijn aanbod en dat is nog maar een kleine selectie van al hun producten. Bij NORMAL maken we geen geheim van ons enthousiasme over Max Factor en daarom hebben we ervoor gekozen om een aantal van hun beste verkochte producten aan te bieden. Je kunt in onze winkels dus goedkoop Max Factor make-up kopen. We hopen dat je langskomt en je laat inspireren door ons ruime aanbod. We zullen in ieder geval niet twijfelen om Max Factor make-up aan te bieden aan iedereen die langskomt. En natuurlijk hopen we dat jij dat bent.

Max Factor mascara voor elke behoefte

Make-up is een vast onderdeel van onze dag en daarom is het belangrijk dat je toegang hebt tot de beste producten. Bij NORMAL vind je een ruime selectie mascara van Max Factor en we willen onze klanten graag de mogelijkheid geven om de klassiekers van Max Factor elke dag voor een vaste lage prijs te kopen. Het kan lastig zijn om de voordelen van alle make-up producten goed te doorgronden en daarom ben je natuurlijk meer dan welkom om onze deskundige medewerkers om advies te vragen. Wij doen ons best om jou te adviseren over Max Factor mascara. Dus kom naar NORMAL en bekijk onze ruime selectie mascara van Max Factor. We hebben o.a. de best verkochte mascara 2000 Calories, die je voor een ongewoon lage prijs kunt kopen. We durven bijna te garanderen dat je onder de indruk zult zijn; dat waren wij in ieder geval wel nadat we nader kennis maakten met het merk.

Max Factor foundation

Onze ruime selectie Max Factor producten zou natuurlijk niet compleet zijn zonder foundation. Foundation legt de basis voor een goede make-up. De meeste mensen kennen Max Factor foundation en hebben die al eens gebruikt. Daarom was het een eenvoudige beslissing om de foundation als vast onderdeel van ons assortiment te kiezen, en dat voor een vaste lage prijs. We hopen dat je eens langskomt in een NORMAL winkel bij jou in de buurt om onze selectie Max Factor producten uit te proberen. We hebben er veel van en het zou raar zijn als er niets voor jou tussen zit.

Max Factor

Maakt deel uit van ons brede make-up en cosmetica bereik. Klik op de afbeelding om de volledige categorie te bekijken.