Milka-chocolade - voor de chocoladeliefhebber met een voorliefde voor kwaliteit

140.000. Dit is het aantal tonnen chocolade dat Milka elk jaar produceert voor chocoladeliefhebbers wereldwijd. Het merk, dat een samnevoeging is van de woorden "MILch" (melk) en "KAkao", is een van 's werelds oudste chocolademerken en tot op de dag van vandaag nog steeds een van de bekendste. Wie kent niet de karakteristieke melkkoe met het belletje om zijn nek dat de paarse verpakking van Milka versiert?

Het merk gaat eigenlijk helemaal terug tot 1825, toen Chocolatier Philipe Suchard begon met het maken van kleine chocoladedesserts, die hij vanuit zijn huis verkocht. Maar het was in 1901 dat het merk de kenmerkende naam Milka kreeg en tot op de dag van vandaag levert Milka wereldwijd zowel chocolade, karamel, koekjes, cake als topping cream.

Milka-chocolade is vooral populair in skigebieden - en die populariteit begon eigenlijk toen Milka een van 's werelds eerste merken was die skiwedstrijden ging sponsoren.

Repen heerlijke Milka chocolade - klassieke en nieuwe smaken

Rijk, zoet en romig - met veel smaak. Zo kunnen we de klassieke Milka repen heel eenvoudig in één zin omschrijven.Milka's chocolade is gemaakt van melk en cacao - en daarnaast is er een beetje hazelnootcrème toegevoegd, het "geheime" ingrediënt dat de karakteristieke Milka-smaak geeft.De chocolade heeft een klassieke samenstelling die aan de buitenkant hard is, maar zacht en smelt zodra je een stukje in je mond stopt. Milka heeft een leuke en speelse benadering van chocoladesmaak - zoet, maar niet te zoet.We durven te zeggen dat de chocolade van Milka een uitzonderlijk hoge kwaliteit heeft als je kijkt naar de lage prijs - en dat is iets waar we ons bij NORMAL mee kunnen identificeren!

Milka Oreo - voor wie het beste van twee werelden wilt

Toen gebeurde het - de twee klassiekers zijn samengekomen en hebben hun eigen unieke combinatie gemaakt. Milka en Oreo in één reep chocolade.In deze variant vind je knapperige originele stukjes Oreo-koek in de chocolade. De combinatie is krachtig en authentiek en smaakt als de perfecte combi - daarom is Milka Oreo momenteel een van de meest populaire varianten.Het Oreo-koekje vormt de vulling van de chocolade - dus er zijn knapperige koekjes en zachte room in het midden, met daaromheen de zoete Milka-melkchocolade.Het geeft een volledig unieke consistentie wanneer u voor het eerst bijt en zowel de stukjes koek, room en chocolade smelten in je mond.Geniet ervan!

 

Milka Daim - chocolade met crunch

De samenwerking waar we allemaal op hebben gewacht. De combinatie boven alles.Melkchocolade met Daim.De kleine, originele Daim-stukjes geven precies die extra pit die de smaakbeleving helemaal uniek maakt.Het gevoel wanneer je in de milde chocolade bijt en de knapperige Daim-stukjes voelt, kan helemaal niet worden beschreven - het moet worden ervaren!

 

Milka-koekjes - nieuwe knapperige lekkernijen

Koekjes met chocoladestukjes - van jouw favoriete merk? Dat is het!Ja, die droom komt uit met Milka's nieuwe koekjes. De meesten van ons hebben eerder koekjes met chocoladestukjes gehad, maar Milka tilt het naar een nieuw niveau door het koekje extra knapperig te maken - en de hoeveelheid chocolade extra groot.Het is een koekje dat verder gaat!

Milka Kerstkalender - verwennerij van chocolade voor de gezelligste tijd van het jaar

Natuurlijk moet er ook iets extra lekkers zijn voor wie van Milka houdt als de gezelligste tijd ter wereld voor de deur staat.Daarom is Milka naar het productlaboratorium gegaan en heeft daar een spannende kerstkalender ontwikkeld die tot de nok toe gevuld is met de lekkerste chocolaatjes - en natuurlijk een extra grote verrassing op 24 december.Het geeft net dat beetje extra aan de maand december. Als je de "standaard" kalender vervangt door een kalender van je favoriete chocolademerk.Let op: dit artikel is seizoensgebonden en kan daarom alleen tot en met december worden geruild.