Oral-B tandenborstels en opzetborstels- schone tanden met behulp van moderne technologie

Tandenpoetsen. Voor sommige mensen iets wat ze niet leuk vinden- voor anderen een fijn ritueel. Het maakt niet uit in welk team je zit; het moet gedaan worden. En bij voorkeur op de juiste manier. Oral-B tandenborstels helpt je om wittere tanden en gezonder tandvlees te krijgen. Met name de elektrische tandenborstels zijn populair, simpelweg omdat ze effectief zijn. Bij Normal hebben we een brede selectie voor je klaar staan: van de standaard modellen tot de nieuwste Oral-B tandenborstels.

Oral-B tandenborstels – hoge kwaliteit sinds 1951

Wittere tanden en minder tandplak. Dit doel is duidelijk voor de meeste van ons die dagelijks poetsen. Dit is ook het doel van Oral-B. Het moet gemakkelijk zijn om je gebit zo goed mogelijk te reinigen.

Oral-B’s iconische elektrische tandenborstel

Met een Oral-B elektrische tandenborstel, naast het verwijderen van plak en wittere tanden, krijg je ook nog eens gezonder en sterker tandvlees. Essentieel voor een gezond gebit! En daar zorgt de speciale technologie van de tandenborstel voor. Je kunt rekenen op een tandenborstel die alle plekjes en hoekjes raakt- zowel in je bovenste tanden maar ook je onderste tanden.

Oral-B opzetborsteltjes – als je je tandarts te vriend wilt houden

Het is niet dagelijks, maar het opzetborsteltje van jouw tandenborstel moet wel op tijd vervangen worden voor een nieuw exemplaar. De tandarts heeft je dit vast als eens vertelt en bij Normal zijn we het daarmee eens… We hebben allemaal verschillende poetstechnieken. Sommige mensen poetsen zachtjes, anderen misschien wat harder. Wat jouw techniek ook mag zijn, we raden aan goed te kijken wanneer het borsteltje aan vervanging toe is. Het lekkerste is natuurlijk poetsen met een nieuwe, frisse tandenborstel!

Als jij het type bent wat vaak te hard poets, dan raden we je de Oral-B tandenborstels aan die een sensor hebben. Deze sensor geeft duidelijk aan wanneer je te hard poetst.

Oral-B tandpasta

Een goede tandpasta is een essentieel onderdeel van goede mondverzorging. Zowel smaak, frisheid en structuur maken een tandpasta fijn of juist niet. En natuurlijk moet de tandpasta zijn werk doen zoals plak verwijderen.

Een tandenborstel alleen, gaat niet zorgen voor wittere tanden. Je hebt ook een fatsoenlijke tandpasta nodig. Oral-B heft een eigen tandpasta ontwikkeld die echt een toevoeging is naast de tandenborstel. Die twee werken optimaal samen!

De speciale formule, zoals in de Pro Expert variant, is gericht op het beschermen van jouw tandglazuur. Het is bedacht en ontwikkeld samen met tandartsen en het beschermt de gedeeltes van jouw gebit waar tandartsen de meeste problemen zien bij hun patiënten.

Een wereldwijd bekend merk

Het is best makkelijk om Oral-b te omschrijven aangezien het voor zichzelf spreekt. Het is lastiger om iemand te vinden die niet zo enthousiast is over dit merk en hun producten. Dat komt omdat de tandenborstels, en andere Oral-B producten, precies doen wat ze moeten doen.  Oral-B zorgt voor schone, witte tanden, een frisse mond en gezond tandvlees.  

Wat wil je nog meer?