Pure Care Topbanner

Pure & Care gezichtsserum is verkrijgbaar in 7 verschillende varianten, die alle huidtypen die in Nederland voorkomen bedekken. Of je nu een probleemhuid hebt of gewoon je huid wilt verfrissen en strakker maken, in onze collectie vind je een serum dat bij jou past. Pure & Cares serum voegt vocht toe, in de vorm van collageen, dat de huid verzorgt, reinigt en strakker maakt.

De producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, vulstoffen, parabenen en toevoegingsmiddelen. Pure & Care serums zijn vervaardigd uit onder andere plantenextracten, biologische fermentatie en zijn niet op dieren getest.

Klik op de afbeeldingen om meer te lezen over de verschillende serums, hoe ze te gebruiken en over de stoffen die ze bevatten.

Vitamin C Serum

Pure & Care Vitamin C Serum dringt diep in de huid en voorziet de huid van het ontbrekende vocht. Daardoor vermindert het fijne lijntjes en rimpels in de huid. Het maakt de huid lichter en elastischer. Vitamin C Serum is geschikt voor zowel een jonge, problematische huid als voor een oudere, droge huid met irritaties. Het geeft de huid een gezonde uitstraling en zorgt voor een rustige huid. Kan ook gebruikt worden na het zonnebaden.

EGF Serum

Pure & Care EGF Serum helpt om de natuurlijke structuur in jouw huid te herstellen. Dagelijks gebruik optimaliseert de gezondheid van de huid, waardoor de huid gladder en egaler wordt. Bij dagelijks gebruik zijn de resultaten binnen ca. 2 weken zichtbaar. Deze resultaten worden nog beter bij langdurig gebruik.

EGF is een groeifactorserum, dat het genetische vernieuwingsproces in onze huidcellen activeert, zodat de productie van collageen en elastine wordt vergroot en het resultaat een gezonde, nieuwe huid is. Het verouderingsproces van de huid wordt vertraagd en duidelijke verouderingskenmerken worden verminderd. EGF Serum helpt om de natuurlijke structuur in jouw huid te herstellen.

Erg goed te gebruiken in combinatie met Pure & Care Derma Roller

We raden aan om voor het gebruik van Pure & Care EGF serum eerst te rollen met Pure & Care Derma Roller, vanwege het helende effect van het serum. Behandel de huid vervolgens met Hyaluronic Acid Serum of Collagen Serum, afhankelijk van het gewenste effect.

Serum1 600x350.png
Serum2 600x350.png

Hyaluronic Acid Serum

Pure & Care Hyaluronic Acid Serum dringt diep in de huid en voorziet de huid van het ontbrekende vocht. Daardoor vermindert het fijne lijntjes en rimpels in de huid. Dit effectieve serum verrijkt de huid met unieke hydraterende plantenextracten en voedingsstoffen, die in de huid worden opgenomen en opgeslagen. Dit serum is geschikt voor zowel een jonge, problematische huid als voor een oudere, droge huid met irritaties. Hyaluronic acid serum brengt de huid weer in balans en maakt deze zacht en soepel.

Brengt vocht in droge, vermoeide en doffe huid
Helpt om het vochtgehalte van de huid in balans te brengen
Vermindert fijne lijntjes en rimpels
Stimuleert de collageenproductie van de huid

Collagen Serum

Stimuleert de vernieuwing van collageen in de huid.
Verbetert de elasticiteit van de huid
Vermindert fijne lijntjes en rimpels
Helpt om het vochtgehalte van de huid in balans te brengen

Dit serumconcentraat reduceert zichtbare rimpels en fijne lijntjes. Met het hoge gehalte oplosbaar collageen helpt ons serum de huid om egaal, steviger en gladder te worden en verbetert het bovendien de elasticiteit van de huid.

Witch Hazel Serum

Controleert de productie van vet en olie door de huid.
Optimaliseert de PH-waarde van de huid.
Minimaliseert grote poriën.
Helpt bij het verwijderen van acné en puistjes.

Pure & Care Witch Hazel Oil Serum helpt niet alleen om de olie-afscheiding in jouw huid te optimaliseren en om grote poriën te minimaliseren, het is ook effectief om acné en puistjes te verwijderen. Bij dagelijks gebruik zijn de resultaten binnen ca. 2 weken zichtbaar. Deze resultaten worden nog beter bij langdurig gebruik.

Snail Serum

Maakt een droge, schrale en doffe huid vochtig en glanzend
Vergroot de elasticiteit van de huid aanzienlijk
Werkt helend voor onzuiverheden, littekens en een gerimpelde huid.
Zorgt voor een gladde, zachte en soepele huid


Pure & Care Snail Serum kan je huid onmiddellijk hydrateren, zonder dat deze te vet wordt. Dit serum vermindert rimpels, vergroot de elasticiteit van de huid, versnelt vernieuwing van de huid en repareert een beschadigde huid.

Tea Tree Oil Serum

Herstelt de bacteriële flora in de huid.
Optimaliseert de PH-waarde van de huid.
Gaat bacteriën tegen
Helpt om acné en puistjes te verwijderen.

Tea Tree Oil heeft een aantal voordelen: bij dagelijks gebruik van de olie zal deze huidproblemen zichtbaar minimaliseren en ervoor zorgen dat de huid gezond blijft.

Een droge huid in combinatie met puistjes is heel normaal. Pas op met het gebruik van al te agressieve en uitdrogende producten in de strijd tegen een onzuivere en puistige huid. Als je de huid uitdroogt, zal deze zelf beginnen om meer vet te produceren, hetgeen weer leidt tot meer puistjes en een onzuivere huid.  

Tea Tree Oil trekt in de huid en houdt deze vochtig met natuurlijk vet, dat de huid voedt, en draagt bij aan een gezonde huid.

Pure & Care Tea Tree Oil serum bevat hydraterende ingrediënten die vocht aan de huid binden.

Zoek winkel

.. in de buurt