PURE & CARE - Hyaluronic Acid Hydration Serum.png

Pure & Care Hyaluronic Acid Serum

7.00

Hyaluronic Acid Serum

Pure & Care Hyaluronic Acid Serum dringt diep in de huid en voorziet de huid van het ontbrekende vocht. Daardoor vermindert het fijne lijntjes en rimpels in de huid. Dit effectieve serum verrijkt de huid met unieke hydraterende plantenextracten en voedingsstoffen, die in de huid worden opgenomen en opgeslagen. Dit serum is geschikt voor zowel een jonge, problematische huid als voor een oudere, droge huid met irritaties. Hyaluronic acid serum brengt de huid weer in balans en maakt deze zacht en soepel.

Brengt vocht in droge, vermoeide en doffe huid
Helpt om het vochtgehalte van de huid in balans te brengen
Vermindert fijne lijntjes en rimpels
Stimuleert de collageenproductie van de huidActieve ingrediënten:

Hyaluronzuur: geeft het vochtgehalte van de huid een boost, gaat ontstekingen tegen en werkt hydraterend.

Zijde-extract: voorkomt vochtverlies en vergroot het vochtinbrengende effect van de andere ingrediënten.

Cereus Grandiflower Extract: cactusbloemextract dat hydraterend werkt. Bevat antioxidanten, die helpen om fijne lijntjes en rimpels in jouw huid te egaliseren en werkt bovendien als een barrière tegen vroege veroudering van de huid.

Dit natuurlijke zuur kan 1000 keer zijn eigen gewicht aan water bevatten. Dat is de reden, waarom het ideaal is om de huid te hydrateren.

De huid kan vaak gehydrateerd, vermoeid, geïrriteerd en kleurloos zijn en tegelijkertijd geplaagd worden door kleine onzuiverheden en verstopte poriën.