PURE & CARE - Witch Hazel Serum.png

Pure & Care Whitch Hazel Serum

7

Witch Hazel Serum

Controleert de productie van vet en olie door de huid.
Optimaliseert de PH-waarde van de huid.
Minimaliseert grote poriën.
Helpt bij het verwijderen van acné en puistjes.

Pure & Care Witch Hazel Oil Serum helpt niet alleen om de olie-afscheiding in jouw huid te optimaliseren en om grote poriën te minimaliseren, het is ook effectief om acné en puistjes te verwijderen. Bij dagelijks gebruik zijn de resultaten binnen ca. 2 weken zichtbaar. Deze resultaten worden nog beter bij langdurig gebruik.

 

Actieve ingrediënten:

Witch Hazel: reinigend en rustgevend.

Hyaluronzuur: geeft het vochtgehalte van de huid een boost, gaat ontstekingen tegen en werkt hydraterend.

Ceramide: natuurlijk bindmiddel, dat de huid helpt om vocht vast te houden.


Witch Hazel extract is een ingrediënt met hoge antioxidanteigenschappen, dat helpt de huid te reinigen en de grootte van poriën te reduceren. Het houdt jouw huid vochtig zonder de PH-waarde ervan te veranderen en voorkomt daarmee verdere irritatie. De reden waarom Witch Hazel zo effectief de huid verzorgt zijn de anti-inflammatoire en antibacteriële eigenschappen. Zoals we allemaal weten, worden acné en puistjes over het algemeen veroorzaakt door een overmatige ophoping van vet en bacteriën. Het gebruik van Witch Hazel bij de behandeling van acné zal deze bacteriën elimineren en verdere uitbraak van acné, puistjes en infecties voorkomen.

Erg goed te gebruiken in combinatie met Pure & Care Derma Roller

We raden aan om voor het gebruik van Pure & Care Witch Hazel eerst te rollen met Pure & Care Derma Roller, vanwege het helende effect van het serum. Behandel de huid vervolgens met Hyaluronic Acid Serum of Collagen Serum, afhankelijk van het gewenste effect.