PUCA Pure & Care huidverzorging

PUCA, de afkorting van Pure & Care, staat voor verzorging en voeding van de huid op het hoogste niveau. En voor een betaalbare prijs zodat iedereen ervan kan genieten. Het merk staat voor schoonheid, vrijheid, innovatie en verrassingen Dit zie je terug in alle producten van PUCA.

In de collectie van PUCA vind je alles terug; van gezichtverzorging, crémes, serums, face mists en gezichtsmaskers. Je kunt ook op ontdekkingstocht gaan in de categorie ‘voetverzorging’ of probeer eens een konjac spons uit voor je gezicht of lichaam.

Gezichtsverzorging van PUCA

Een gezonde en mooie huid vraagt om bepaalde routines die bij jouw huid passen. Een goede créme is een, maar er is meer nodig dan dat. Pure & Care staat bekend om zijn serums. Maar ook om hun gezichts- en oogmaskers. Bekijk het assortiment van PUCA op deze overzichtpagina

PUCA Pure & Care serum – effectieve behandeling van specifieke problemen

Met een PUCA serum, kun je jouw huidverzorging absoluut optimaliseren. Een must-have voor iedere leeftijd willen we eigenlijk zeggen. Wanneer je het serum hebt gevonden wat bij jouw huidtype past, dan zul je het met ons eens zijn.

Serum is een dunne gel wat diep in de huid trek en probleemzones aanpakt. Dat kan bijvoorbeeld heel fijn zijn voor:

  • pigmentvlekken en zonneschade
  • onzuiverheden
  • fijne lijntjes en rimpels

PUCA serum werkt snel en trekt diep in de bovenste huidlaag. Je zult merken dat je minder van je gebruikelijke dag of nachtcéme nodig zult hebben wanneer je een serum gebruikt.

Een serum is een belangrijk onderdeel van een verzorgde huid. Enkel een serum gebruiken raden we niet direct aan; na het serum aangebracht te hebben, is het raadzaam om een nachtcéme of een dagcréme met SPF aan te brengen om het compleet te maken.

PUCA Gezichtsserum – allerlei soorten voor allerlei soorten issues

PUCA Pure & Care gezichtsserum is bij Normal verkrijgbaar in veel verschillend soorten. Van Vitamine C tot aan een BHA peeling. Pure & Care serum voegt vocht toe en bevordert de aanmaak van collageen. De producten zijn vrij van chemische toevoegingen en gemaakt van o.a. plantextracten en biologische ingrediënten .  

Vitamin C of Gold Serum – welke ga je kiezen?

Twee populaire serums die we onder de loep nemen zijn het Vitamine C serum en het Gold Serum. Beiden hebben ze een uitstekend effect op fijne lijntjes en rimpels. Maar er zit wel een verschil tussen deze twee serums…

Het Vitamine C serum is geschikt wanneer je last hebt van rode plekjes en pigmentvlekjes in je gezicht. Het serum verzacht niet alleen maar verbetert ook de huidstructuur en de huidskleur. Het product stimuleert de collageen aanmaak en vermindert de fijne lijntjes. Daarnaast is het een aanrader wanneer je een tijdje in de zon hebt gezeten.  

Gold Serum heeft als doel: huidveroudering vertragen- en daarbij gelijk een frisse glans over je gezicht te toveren. Het product is verrijkt met plantextracten, hyaluronzuur en Panthenol (Vitamin B5). Dit alles bij elkaar staat voor celvernieuwing, een stevigere huid en het reduceren van fijne lijntjes/rimpels.  

Derma roller – maximaal effect

Als je nog een stapje verder wilt gaan en meer uit het serum wilt halen, dan raden wij het gebruik van de Derma roller aan.

Een Derma roller bestaat uit micronaalden welke vrijwel pijnloos de huid voorzien van minuscule gaatjes. Deze gaatjes geven de huid een impuls om zichzelf te gaan herstellen. Het effect is dat de collageen productie aanzienlijk stijgt. Daarnaast vermindert het zichtbaar littekens, fijne lijntjes en rimpels. Het gebruik van de Derma roller zorgt er ook voor dat jouw huid beter jouw verzorgingsproducten, zoals créme en serum, opneemt.

Maak vermoeide en gezwollen ogen weer fris met PUCA oogmaskers

Wakkere en frisse ogen zijn een essentieel onderdeel van ons gezicht en de indruk die we daarmee maken. Vervelend natuurlijk dat stress en drukte daar vaak invloed op hebben.

Het beste is om iedere dag de aanbevolen 7-9 uur slaap te nemen – maar dat lukt nu eenmaal niet altijd. Er zijn gelukkig producten die je een handje kunnen helpen om er alsnog fris uit te zien!

De huid rondom de ogen krijgt veel te verduren en is enorm delicaat. Tel daarbij wat weinig slaap, te weinig water drinken op… Dan krijg je al snel wallen, donkere kringen en fijne lijntjes.

Een effectieve manier om dit te verlichten is een oogmasker, van PUCA natuurlijk! De smalle druppelvormige oogmaskers breng je eenvoudig aan. De vorm van het masker heeft een meerwaarde, want het raakt precies het gebied aan rondom de ogen welke die extra verzorging nodig heeft.

Wat je kunt verwachten:

  • Anti-aging verzorgingsproducten, met de kwaliteit zoals van een schoonheidssalon
  • Natuurlijke ingrediënten met een verzachtend effect
  • Een direct koelend en ontspannend (als je het fijn vindt, kun je het oogmasker eerst even in de vriezer leggen voor gebruik)

Een zachtere en stevigere huid met minder donkere kringen onder de ogen

Ontdek alles van PUCA bij jouw dichtstbijzijnde NORMAL winkel