Heel veel Scholl producten – vind goedkope Scholl nagelvijlen en elektrische voetvijlen bij Normal

Scholl werd in 1907 opgericht door Dr. William Mathias Scholl, die een duidelijke visie voor zijn merk had: hij wilde producten maken, die gebruik maakten van de kennis die hij had opgebouwd over de relatie tussen de voet en de rest van het lichaam. Dr. Scholl besteedde vele jaren aan onderzoek naar zijn grote passie: voeten. Zijn kennis bleek goud waard, omdat hij daarmee zijn eigen merk Scholl kon beginnen, hetgeen later een erg succesvolle onderneming bleek te zijn. Gedurende de gehele 20e eeuw heeft Scholl onvermoeibaar gewerkt aan het creëren van producten, die jouw voeten helpen om het zo goed mogelijk te hebben. Scholl staat tegenwoordig vooral bekend om zijn nagelvijlen en voetvijlen, die we natuurlijk ook in de schappen van onze NORMAL winkels hebben. We zijn het namelijk helemaal met Scholl eens: het is belangrijk om goed voor je voeten te zorgen. Daarom zijn alleen de beste producten goed genoeg. En we aarzelen geen moment om te stellen dat Scholl producten zeker tot die categorie behoren.

Goedkope Scholl producten

Bij NORMAL streven we ernaar om onze klanten zoveel mogelijk te verwennen. Eén van de manieren waarop we dat doen is door grote, bekende merkartikelen aan te bieden voor vaste lage NORMAL prijzen. Eén van die grote merken is Scholl. Voetverzorging is een belangrijk onderdeel van een gezond lichaam en daarom moet je jouw voeten natuurlijk met de best mogelijke producten verzorgen. Daarvan heeft Scholl er veel en wij verkopen de allerbeste in onze NORMAL winkels. Je bent van harte welkom om bij NORMAL langs te komen, rond te kijken en geïnspireerd te raken. Als je wilt, kun je vanzelfsprekend ook één van onze medewerkers om advies vragen. Die zal je gegarandeerd zo goed mogelijk helpen.

Scholl voetvijl – de route naar mooie, gezonde voeten

Eén van de beste en meest effectieve manieren om eelt te verwijderen en gezonde voeten te krijgen is een Scholl voetvijl te gebruiken. De jongste telg aan de Scholl-boom is de Velvet Smooth elektrische voetvijl, die eelt soepel en effectief verwijdert. Hij is dus goed voor een gevoelige huid, terwijl het geen eeuwigheid duurt om de eelt te verwijderen. Een perfecte balans, die Scholl Velvet Smooth tot één van de populairste voetvijlen op de markt maakt. De Scholl voetvijl heeft een ergonomisch ontwerp, waardoor hij prettig en eenvoudig in gebruik is. Hij kan eenvoudig bij de voeten en het is geen gevecht om je voeten te verzorgen. Integendeel! Als je twijfelt over welke snelheid je moet gebruiken, moet je de hardheid en dikte van jouw huid zorgvuldig inschatten. Heb je een erg harde huid en wil je graag een snelle behandeling; dan kun je het beste één van de hogere snelheden kiezen.

Scholl nagelvijl voor goede nagelverzorging

Scholl heeft natuurlijk ook een geweldige, kwalitatief zeer goede nagelvijl ontwikkeld. Die nagelvijl heeft ook de naam Velvet Smooth. De Scholl Velvet Smooth nagelvijl is er met drie verschillende koppen, die jouw vinger- en teennagels schuren, vijlen en polijsten. Een perfecte metgezel in de zoektocht naar mooie en gezonde nagels. De Scholl Velvet Smooth nagelvijl is eenvoudig in gebruik en geeft jouw nagels een gezonde, glanzende look. Gebruik de Scholl nagelvijl in drie eenvoudige stappen: eerst vijl je de nagel in de gewenste vorm. Daarna maak je de nagel glad, zodat mogelijke verdikkingen worden geëgaliseerd. Bij stap drie polijst je de nagels om ze hun gezonde glans te geven. Wat voor nagels je ook hebt; wij hebben wat je nodig hebt om jouw nagels op de juiste manier te verzorgen.

Scholl

Maakt deel uit van ons brede lichaamverzorging bereik. Klik op de afbeelding om de volledige categorie te bekijken.