Veet bij NORMAL - toonaangevende ontharing

Lichaamshaar is volledig natuurlijk, maar niet iedereen vindt haargroei altijd gewenst... Alleen jij weet wat voor jou werkt. Dit is de officiële beschrijving van Veet, en het is eigenlijk heel toepasselijk voor hun benadering van ontharing. Veet begrijpt de menselijke diversiteit - zowel in relatie tot je temperament als je huidtype. Dit komt tot uiting in hun assortiment en verschillende producten. Je kiest zelf of je de snelle en gemakkelijke methode wilt gebruiken, of de zuinigere en grondigere methode.

Het zijn allemaal effectieve manieren van ontharing waarop je kunt rekenen.

Ontharingscrème van tarwe - als het snel moet worden gedaan

Als je het beu bent om te veel tijd te besteden aan omslachtig scheren - en ook liever niet te veel geld wilt uitgeven aan scheermesjes - dan hebben we goed nieuws: Je kunt haar verwijderen met een crème. Terwijl je in de badkamer staat. In een paar minuten. Ja, zo eenvoudig is het eigenlijk. De crème verwijdert zelfs de fijnste haartjes, en de methode is ook veel zachter voor je huid.

Meestal is het niet meer nodig dan de crème 3 minuten te laten zitten, waarna je de losse haren met een speciale spatel kunt afschrapen. Daarna is het eigenlijk gewoon een kwestie van de crème grondig wegspoelen met water. De ontharingscrème van Veet heeft veel varianten met verschillende frisse geuren – zodat je jouw eigen, effectieve ontharingservaring kunt samenstellen.

Na gebruik is de huid zacht en gehydrateerd.

Veet wax strips - voor wie een langdurig effect wil

Haarverwijdering kan een omslachtig, langzaam proces zijn. Of een snel en effectief proces. Wij durven Veet waxstrips in de laatste categorie te plaatsen. Veet heeft beide kleine waxstrips, die passen bij het fijnere gezichtshaar op bijvoorbeeld de bovenlip, kin en wangen - en grotere, langere wasstrips, die prefect zijn voor oksels en benen. Waxen is een uiterst effectieve methode die lang meegaat, omdat je de haren simpelweg bij de wortel eruit trekt. De methode geeft je huid ook een zijdezacht en fris gevoel waar andere methoden gewoon niet tegenop kunnen.

De duur van het effect verschilt van persoon tot persoon, maar het is niet ongebruikelijk om tot 28 dagen na een waxbehandeling met Veet-strips een gladde huid te hebben.

Veet Sensitive Precision Beauty Styler - hightech intiem scheren

Bij NORMAL hebben we natuurlijk ook echte hardware voor jou. Zie het als een extra tool die je helpt in de strijd tegen ongewenst haar. Veet Sensitive Precision Beauty Styler staat bekend en erkend om zijn vermogen om haar te verwijderen op gevoelige gebieden zoals gezicht, bikinilijn en oksels.De superieure technologie maakt makkelijk om de haartjes te verwijderen die je nu wilt verwijderen, zonder het risico te lopen jezelf te snijden en kleine wondjes en scheurtjes in de huid te krijgen.Bij de handzame trimmer worden verschillende trimkoppen meegeleverd, zodat je zelf de haarlengte kunt bepalen.

Veet Men's - ontharingscrème voor de man die de klus snel geklaard wilt hebben

Veet is vooral bekend bij vrouwen - maar ook mannen hebben steeds meer hun ogen geopend voor het merk en de producten die voor mannen zijn ontwikkeld.Het is vooral de populaire ontharingscrème die o.a. is effectief tegen haar op de rug, borst, oksels of benen. De ontharingscrème werkt op dezelfde manier als bij vrouwen, alleen de geur is anders vergeleken met het product voor vrouwen.De ontharingscrème voor mannen is daarom perfect als je jouw huid wilt beschermen en geld wilt besparen op dure scheermessen of een alternatieve laserbehandeling. Houd er echter rekening mee dat het niet geschikt is voor intiem gebruik.