W7 make-up bij NORMAL - marktleidende make-up tegen onverslaanbare prijzen

"Wie wil je vandaag zijn?" Dit is de officiële slogan van W7, die perfect past bij de ambitie van het merk. En deze ambitie is onveranderd sinds de oprichting in 2002. W7 geeft iedereen de kans om de wereld van make-up uit te proberen - zonder er een fortuin aan te besteden. Met andere woorden: iedereen zou zich goede make-up moeten kunnen veroorloven. W7 is het antwoord op de make-up die gebruikt wordt in de Fast Fashion. Het merk spot namelijk trends uit de high-end make-upcategorieën en haalt daar het beste uit.

W7-palet: Voor wie zoveel mogelijk wilt kunnen kiezen

W7 Cosmetics staat vooral bekend om hun paletten en dat is te zien!

Het palet verzamelt het allemaal op één plek - de klassieke varianten in compacte formaten zijn super handig om onderweg mee te nemen. De W7-paletten zijn zo ontworpen dat de kleuren elkaar op natuurlijke wijze aanvullen. Je hebt dus de juiste uitrusting in handen om een ​​uitgebalanceerde, verfijnde look te creëren - de perfecte basis. De selectie is groot - de paletten hebben alles van matte tot glanzende texturen - en passen dus bij alle gelegenheden.

W7 make-up - voor elke dag, feest en jubilea

Romantisch, verleidelijk en eenvoudig. Of je nu elke dag een rustige make-up wilt dragen, klaar bent om de dansvloer te veroveren of juist graag nuchter wilt houden. W7-make-up is voor alle gelegenheden. Het is aan jou of gaat voor de "smoky eye look" - en het is ook aan jou of je "gewoon" een eenvoudig maar toch verfijnde make-up nodig hebt. W7-make-up is erg beginnersvriendelijk. Veel van onze klanten - zelfs mensen die net zijn begonnen met het gebruiken van make-up - beginnen het elke dag snel te gebruiken.

W7 cosmetica - schoonheid heeft veel uitdrukkingen

Met de paletten van W7 kunt u zich gemakkelijk concentreren op de unieke kenmerken van jouw gezicht die je zou willen benadrukken - of het nu jukbeenderen, je neus of iets heel anders is.

Je kunt de zachte tinten gebruiken om de gelaatstrekken te accentueren zonder dat het te veel of kunstmatig wordt. De paletten zijn speciaal ontworpen om geen concessies te doen aan jouw natuurlijke uitstraling.

Klantgericht en ethisch make-upmerk

Het is een waar genoegen om W7 als leverancier voor onze winkels te hebben, omdat hun filosofie sterk lijkt op die van Normal: Voortdurende vernieuwing - met een focus op de behoeften, ideeën en gedachten van de klant. De W7 investeert niet massaal in reclame en publiciteit. In plaats daarvan kiezen ze ervoor om het geld in het product te investeren, zodat de klant er baat bij heeft.

W7 zet zich in om alleen de beste en veiligste ingrediënten te gebruiken. De producten worden niet op dieren getest. Dit zijn waarden waar wij bij Normal helemaal achter staan.