Geuren en deodorant

Duft_deo_hero.jpg

Geuren en deodorant

Een lekkere geur is belangrijk om de hele dag een gevoel van frisheid te houden. Daarom heeft NORMAL een categorie gemaakt, waarin we al onze parfums, deodoranten en soortgelijke artikelen hebben verzameld. Daarmee krijg je een overzicht van onze goedkope parfums en deodoranten. Er is genoeg inspiratie te vinden. Al onze geuren ruiken lekker, maar welke geur goed bij jou past, kun je alleen zelf bepalen. Uiteraard willen we je daarbij zoveel mogelijk helpen door je te adviseren over de perfecte geur voor jou.

Goedkope geuren voor elke smaak

Over het algemeen worden er twee hoofdcategorieën gehanteerd: parfums en deodoranten. Die categorieën worden weer onderverdeeld in een groot aantal subcategorieën, maar het belangrijkste verschil dat je moet kennen is het verschil tussen parfum en deodorant. Bij NORMAL verkopen we beide en hebben we talloze keuzemogelijkheden. We hebben parfums voor heren en voor dames. We hebben goedkope parfums en nog goedkopere parfums. We hebben een hele reeks verschillende deodoranten; eveneens voor heren en dames. Zoek je een deodorant in spuitbus, dan zul je niet teleurgesteld worden in een NORMAL-winkel. Houd je meer van rollers, dan is NORMAL ook zeker geen slechte optie. Integendeel: wij verkopen deodorant, die je op kunt spuiten, rollen en zelfs smeren.

De lekker ruikende, moderne man

Het is haast een must om lekker te ruiken als moderne man, die steeds zelfbewuster wordt. De man moet controle hebben over zichzelf en zijn verschijning en zijn geur is daarvan een belangrijk onderdeel. Daarvoor hebben we bij NORMAL natuurlijk ook de oplossing. We verkopen verschillende deodoranten en parfums voor heren; allemaal voor betaalbare prijzen. Als je op zoek bent naar een lekkere geur voor doordeweekse dagen en speciale gelegenheden, ligt er voor iedere smaak iets in de NORMAL winkel bij jou in de buurt. 

Vrouwelijke geuren voor alle gelegenheden

We hebben natuurlijk ook geuren voor het andere geslacht. De vrouw houdt vaak van een heerlijke, geparfumeerde geur en omdat er in de moderne consumptiemaatschappij zoveel verschillende mogelijkheden zijn, hebben wij bij NORMAL een groot aantal van de allerbeste verzameld. Je vindt hier zware, lichte, zoete en frisse geuren. Van de meest bekende merken tot een aantal minder bekende en ondergewaardeerde merken. We hebben geuren voor doordeweekse dagen, maar ook voor een belangrijke date of een avondje met vriendinnen. Een geur kiezen is lastig en je bent daarom van harte welkom om onze deskundige medewerkers om advies te vragen.

Roll on of spuitbus?

Je kunt deodorant op verschillende manier aanbrengen. Sommige mensen geven de voorkeur aan een spuitbus, terwijl anderen liever een deostick gebruiken om de frisse geur met een roller aan te brengen. NORMAL heeft voor beide opties zeer veel mogelijkheden. We weten immers dat de gewoonten van mensen verschillen. Waar sommige mensen wellicht uitsluitend de ene optie gebruiken, zijn er misschien ook mensen die beide opties combineren. Kom een kijkje nemen in de dichtstbijzijnde NORMAL winkel en kies de deodorant die jij nodig hebt.

We hebben een ruim aanbod van bekende brands binnen deze categorie. Hier kun je meer lezen over Dove.