Haarverzorging

Haarpleje_hero_V2 Norge.jpg

Haarproducten – Ruime selectie; alles van haarverf en shampoo tot haarbanden 

Je haar in model houden kan een flinke uitdaging zijn, maar gelukkig heeft NORMAL hiervoor de oplossing. We hebben een enorm aanbod haarproducten; zowel shampoo, conditioner, haarkuren, haarverf, stylingsproducten als accessoires. We geven jou een duidelijk overzicht van alle producten die je in of voor je haar kunt gebruiken. We hopen natuurlijk dat je daarmee zelf weet welke producten je nodig hebt. We hebben bij elk product een kleine tekst geplaatst, zodat je veel inspiratie kunt vinden.

Goedkope haarproducten voor alle behoeften

Bij NORMAL weten we dat het lastig kan zijn om alle producten voor je haar te kopen die je graag wilt hebben. Dat kost namelijk al snel veel geld en daarom hebben we ervoor gezorgd dat je bij ons haarproducten kunt vinden voor de vaste, lage NORMAL prijs. Kom kijken in een NORMAL winkel bij jou in de buurt en laat je inspireren. We hebben producten voor alle haartypen en voor betaalbare prijzen. En dat terwijl we een aantal van de bekendste merken ter wereld in ons assortiment hebben.

Haarbanden, haarelastieken en haarspelden

In ons assortiment accessoires vind je alle musthaves. Het kan lastig zijn om je haar in model te houden, vooral wanneer je wat langer haar hebt. Daarom verkopen we bij NORMAL haarbanden, haarelastieken en haarspelden. Zorg dat je een voorraadje in huis hebt, zodat je nooit te weinig onmisbare haarelastieken, essentiële haarspelden en praktische haarbanden hebt.

Frisse nieuwe haarkleuren

Is het tijd voor een nieuwe look? Kom dan gerust eens naar NORMAL. Wij verkopen een heleboel verschillende haarverven; of je nu op zoek bent naar blond, bruin, rood, pastel of het camoufleren van grijs haar. Soms is het fijn om te experimenteren met een andere look en dan is een nieuwe haarkleur meestal de meest voor de hand liggende keuze. Dat komt doordat dat een ”ongevaarlijke” manier is om je look een nieuwe impuls te geven. Het kan immers nooit helemaal mis gaan, zullen sommige mensen denken… Wat je ook zoekt, in jouw plaatselijke NORMAL vind je alle populaire haarverven.

Goedkope shampoo, antiroosshampoo, you name it

Er zijn veel soorten shampoo op de markt. Niet lang geleden waren er niet zoveel manieren om je haar te wassen; het ging er gewoon om dat het schoon werd. Nu bestaan er meerdere goede opties en uiteraard hebben wij bij NORMAL de allerbeste verzameld. In deze categorie vind je daarom een overzicht van shampoos voor elk haartype, maar ook speciale shampoo zoals antiroosshampoo en silvershampoo. We hebben ook haarkuren in ons aanbod, evenals luizenshampoo voor de ongelukkigen die daar last van hebben. Houd overzicht over de manier waarop jij je haar reinigt met shampoo uit de winkels van NORMAL.

To Style or not to style

Iedereen kent het begrip ”bad hair day”. Zo’n dag kan je humeur compleet verpesten. Stylingsproducten kunnen bijdragen aan een goede haardag en bij NORMAL hebben we een ruime selectie styling, of het nu gaat om wax, haarlak, gel, brylcream, mousse, droogshampoo of haarpoeder. En dat is nog niet alles; we hebben producten voor alle haartypen. Dus er is geen excuus om geen goede haardag te hebben. 

We hebben een ruim assortiment merkartikelen op het gebied van haarverzorging. Hier kun je meer lezen over Aussie en L'Oréal