Volg ons als je wilt

Krijg jij het ook benauwd, wanneer je de kerstbellen hoort rinkelen? Wees gerust. Dat is heel normaal

Gelukkig kun je bij NORMAL zowel cadeautjes, kerstknabbels als allerlei andere kerstdingetjes kopen. En de prijzen zijn net zo heerlijk laag als altijd. Wij vinden namelijk dat je van kerst een warm gevoel moet krijgen en geen benauwd gevoel.

Het gezelligheidsniveau ligt in december op zijn absolute toppunt en daardoor hebben mensen erg veel zin om elkaar te verwennen. Dat uit zich in lieve gebaren als Sinterklaascadeaus en kerstcadeaus en NORMAL wil graag een bijdrage leveren aan het instandhouden van deze tradities. We vinden het geweldig dat mensen de tijd nemen om cadeaus voor elkaar uit te zoeken. Cadeaus, waar anderen nog lang plezier aan zullen beleven. December is wat dat betreft een unieke periode en wij zijn klaar voor wederom een heerlijke decembermaand.

Uiteraard zijn de kerstdagen een belangrijke gebeurtenis in december en daarom hebben wij een grote hoeveelheid prachtige kerstcadeaus in onze winkels liggen. Daardoor heb jij veel keuze als je op tijd op zoek gaat naar cadeautjes (we zijn jaloers) of als je op het laatste moment van winkel naar winkel vliegt (dat herkennen we). Daarom vind je bij NORMAL een mooie selectie kerstcadeaus voor hem en haar, zodat je altijd met iets moois thuis komt.

Cadeaus horen erbij en bij ons vind je natuurlijk ook pakpapier en dergelijke. Heb je jouw cadeaus nog niet op de juiste manier kunnen inpakken, dan hoef je niet verder te zoeken dan onze winkels. Wij hebben namelijk inpakmaterialen ingekocht, die tot de mooiste op de markt behoren. We hopen dat je zin hebt om kerst een beetje met ons te vieren; wij heten je in ieder geval van harte welkom in onze winkels!

Maar, kerst is niet compleet zonder lekkere dingen en snoep. Dat is een conclusie, waar een groot deel van de Nederlanders het mee eens zal zijn. Bij NORMAL vinden we dat het perfect bij de gezellige kerstperiode past, dat je jezelf en de mensen in je naaste omgeving verwent met lekkere dingetjes. Daarom hebben we er vanzelfsprekend ook voor gezorgd dat de populairste en belangrijkste lekkernijen in onze winkels liggen.

Wij houden ervan dat Sinterklaas en kerst de mensen in Nederland samenbrengen, met veel gezelligheid en plezier. Daarom vinden het belangrijk dat we in december de juiste dingen kunnen aanbieden. Gelukkig zijn er al heel veel dingen te koop, zodat je de perfecte cadeaus en verrassingen voor je familie en vrienden kunt voorbereiden. Wij hebben ervoor gezorgd dat je in onze winkels een ruime selectie vindt van de dingen die je hiervoor nodig hebt.

De selectie bij NORMAL  is zo uitgebreid, dat wij jouw hele to-do-lijst kunnen omtoveren in een TA-DAAA-lijst. Om het jou gemakkelijker te maken, hebben we een aantal cadeauverpakkingen, cadeau-ideeën en kerstlekkernijen verzameld in onderstaande afbeeldingen

Volg ons als je wilt