Kledingwas

Tojvask_hero.jpg

Vloeibaar wasmiddel, waspoeder, vlekverwijderaar en wastabs – alles wat je nodig hebt om kleding te wassen

Pas gewassen kleding is één van de meest ondergewaardeerde dingen ter wereld. Dat vinden wij ten minste, omdat het gevoel van heerlijk ruikende, schone kleding op je lichaam geweldig is. Daarom hebben we alles dat zorgt voor goed gewassen kleding verzameld. Kleding wassen is één van de huishoudelijke klussen die meestal niet het allermoeilijkst is. Dat komt volgens ons doordat schone en frisse kleding de basis voor een prettige dag legt. Zelfvertrouwen en een lekker gevoel beginnen met schone en frisse kleding. Daarom mogen er geen ”vlekken” zitten op de kleding die je ’s ochtends uitkiest voor die dag. Ga naar een NORMAL winkel bij jou in de buurt en laat je inspireren door onze ruime selectie producten voor het wassen van kleding.

Onmisbaar – vloeibaar wasmiddel en waspoeder

De belangrijkste stap naar schone kleding is om producten in huis te hebben die kunnen zorgen voor dat schone en frisse gevoel. Daarom zou er in elk huishouden vloeibaar wasmiddel en waspoeder van hoge kwaliteit aanwezig moeten zijn. Als je goed vloeibaar wasmiddel en waspoeder gebruikt, weet je zeker dat je kleding tot in de diepste vezels gereinigd wordt en dat je kleding goed schoon wordt. Ontneem jezelf geen lekker frisse kleding – neem een kijkje bij NORMAL en vind de allerbeste merken op het gebied van vloeibaar wasmiddel en waspoeder. Wij hebben namelijk een aantal van de beste merken ter wereld en bovendien zijn die bij ons goedkoop.

Vlekverwijderaar voor hardnekkige vlekken

Wie hoeft er nog nooit een ongelukje gehad tijdens het koken of het eten? Onhandelbare vlekken van rode wijn of het eten, die je er met gewoon wasmiddel niet uit krijgt. Gelukkig is er een oplossing, omdat vlekverwijderaar een stap verder gaat dan gewoon vloeibaar wasmiddel en/of waspoeder. Vlekverwijderaar gebruikt een geconcentreerde technologie, die de vlek in de kern aanpakt en er daardoor voor zorgt dat jouw trui, broek, jurk of boxershort er weer als nieuw uitziet. Bij NORMAL verkopen we een aantal van de beste vlekverwijderaars en we hopen dat je langskomt om die te proberen. We staan natuurlijk klaar om je te adviseren over de vlekverwijderaar die het best bij jouw wensen past.

Wastabs voor in de wasmachine

De meeste mensen gebruiken vloeibaar wasmiddel of waspoeder voor een standaardwas, maar er bestaat ook een super alternatief, dat de klus minstens zo goed klaart. Wastabs zijn ontwikkeld voor wasmachines en deze tabs zijn nu te koop voor het wassen van kleding. Bij NORMAL willen we graag dat je meerdere alternatieven hebt op het gebied van huishoudelijke klusjes en daarom hebben we wastabs in ons assortiment opgenomen, zodat je meer in huis hebt voor het wassen van je kleding dan alleen vloeibaar wasmiddel en waspoeder. Sommige mensen zullen stellen dat wastabs veel eenvoudiger in gebruik zijn dan alternatieven als vloeibaar wasmiddel en waspoeder. Wij kunnen niet bepalen wat jouw voorkeur heeft, maar we willen je in ieder geval de beste mogelijkheden bieden om uit te kiezen.

Hier kun je meer lezen over Vanish.