Ontharing

Haarfjerning_hero.jpg

Ruime selectie ontharingsproducten

Heb je haar op plekken waar je dat niet wilt? Dan ben je in de juiste categorie terechtgekomen. Bij NORMAL hebben we een hele categorie ingericht voor ontharing. Er zijn veel mogelijkheden om irritante haartjes te bestrijden en daarom hebben wij een duidelijk overzicht voor je gemaakt. Ga op onderzoek tussen onze vele mogelijkheden. Er zit er vast één tussen die bij jou past. Dat geldt zowel voor het scheren met een mesje als voor ontharing door middel van wax. Ben je op zoek naar een lekkere aftershave, dan ben je hier ook aan het juiste adres.

Goedkope scheermesjes en scheermeshouders

Scheermesjes zijn al jarenlang de absoluut favoriete manier om haren te verwijderen en dat is eigenlijk niet zo raar. Ontharing met behulp van een scheermes is eenvoudig en daarvoor vind je bij NORMAL natuurlijk zowel scheermesjes als scheermeshouders. Het is nooit leuk om teveel geld uit te geven aan scheerspullen en daarom hebben wij ervoor gezorgd dat je bij NORMAL goedkope scheermesjes en scheermeshouders kunt kopen. We verkopen de beste en meest bekende merken. Kijk rond en vind inspiratie om je te scheren met een scheermes.

Groot assortiment aftershave & scheergel

Scheren zou altijd een prettige en goed ruikende ervaring moeten zijn en gelukkig zijn er producten die daarvoor kunnen zorgen. Wij hebben een aantal van de beste producten bij NORMAL verzameld en derhalve kun je bij ons een ruime selectie aftershaves en shaving gels vinden. Wie wil er nou rode blaasjes en een geïrriteerde huid? Bescherm jouw huid met een fijne scheergel en eindig het scheren met een verzorgende aftershave balm. Een goede dag begint met een complete scheerbeurt.

Ontharing voor mannen en vrouwen

Ontharing is een ruim begrip en kan op vele manier gedaan worden. Er is ook verschil tussen mannen en vrouwen. Sommige mannen krijgen het beste resultaat van één methode, terwijl sommige vrouwen liever een andere methode gebruiken. Daarom hebben we voor beide seksen specifiek ontworpen producten. Bij NORMAL vind je daardoor ontharingsproducten voor mannen en voor vrouwen. We hebben bijvoorbeeld scheermessen speciaal voor vrouwen en scheermessen speciaal voor mannen. Ook hebben we scheermessen voor ontharing op intieme plekken en scheermessen voor de meer zichtbare plekken. 

Ontharingswax met strips

Zoals gezegd kun je op vele manier ontharen. Eén van de beste manieren is ontharen met wax. In NORMAL winkels vind je wax strips en Veet ontharingscrème. Daar zit vast ook een wax voor jou tussen en eigenlijk kan je nooit helemaal verkeerd kiezen. Het beste is echter om zeker te zijn van je zaak; er is geen reden om compromissen te sluiten als het om jouw lichaam gaat.

Veel mensen denken bij het horen van ontharingsproducten aan Gillette. Hier kun je meer lezen over Gillette.