Overige levensmiddelen

Ovrige_fodevarer_hero.jpg

Koffie, kruiden en sauzen – vind alles van ketchup tot instant koffie

Bij NORMAL vinden we dat het vaak de kleine accenten zijn, die het eten speciaal maken. Daarom hebben we een hele categorie gewijd aan sauzen en kruiden. Daarin vind je alles wat je nodig hebt om jouw maaltijd bijzonder te maken. Eigenlijk kunnen alle maaltijden wel wat extra kruiden of saus gebruiken en daarom hebben we veel verschillende varianten kruiden en sauzen in onze winkels liggen. Kom eens langs en laat je inspireren. We kunnen je haast garanderen, dat we kruiden of een saus hebben die je nog nooit eerder geproefd hebt! We verkopen natuurlijk ook koffie, voor het geval je één van de mensen bent die kan genieten van dit heerlijke, bruine vocht.

Goedkope poederkoffie en instant koffie

Koffie is tegenwoordig in zeer veel landen bijna een nationale drank geworden. Dat geldt ook voor Nederland en daarom hebben we natuurlijk ook poederkoffie en instant koffie in ons assortiment opgenomen. Er is bijna niets beters dan een kop koffie bij het ontbijt en het enige minpunt is dat we kunnen bedenken is dat het wel wat tijd kost om koffie te zetten. Voor ongeduldige mensen hebben we echter de optimale oplossing, omdat poeder- en instant koffie razendsnel gemaakt kunnen worden. Wij verkopen ze allebei en voor goede prijzen. We hopen dat je een kijkje komt nemen in jouw plaatselijke NORMAL winkel en onze selectie koffie komt bekijken. Als je maar half zo gek bent op koffie als wij, zul je genieten van ons imposante aanbod.

Alle lekkere sauzen - ketchup, chilisaus en barbecuesaus

We hebben in ons aanbod natuurlijk ook een plek ingeruimd voor al jouw favoriete sauzen. Daarom vind je klassiekers als ketchup, chilisaus en barbecuesaus in jouw plaatselijke NORMAL winkel.  Het is nooit leuk om een grote barbecue georganiseerd te hebben en te ontdekken dat je niet genoeg goede sauzen hebt om bij het eten te serveren. Een goede chilisaus of barbecuesaus kan zowel een goede als een slechte maaltijd redden en daarom vind je bij NORMAL natuurlijk een aantal van de allerbeste sauzen. Als je wilt, kun je natuurlijk ook onze medewerkers vragen welke sauzen zij het lekkerst vinden en/of kunnen aanbevelen.

Ruime selectie goedkope kruiden

Net als een goede saus, zijn ook lekkere kruiden een must, als je een maaltijd van het juiste niveau wilt serveren. Daarom hebben wij een ruime selectie goedkope kruiden in onze NORMAL winkels liggen, zodat je bij ons al jouw favorieten kruiden kunt vinden en nog veel meer. We denken dat je bij NORMAL ook inspiratie kunt vinden voor het koken. We verkopen namelijk niet alleen de klassieke kruiden, maar we hebben er ook voor gezorgd dat er een aantal meer exotische kruiden in onze schappen liggen. Dus of je nu op zoek bent naar de gebruikelijke, bekende kruiden of ook andere varianten aandurft; bij ons vind je de kruiden van jouw smaak.

Wil je meer weten over NORMALs brands op het gebied van voedingswaren? Hier kun je meer lezen over Nescafé.