Persoonlijke hygiëne

Personlig_pleje_hero.jpg

Alles op het gebied van maandverband, tampons en watten

Bij NORMAL weten we hoe belangrijk producten op het gebied van persoonlijke hygiëne zijn en daarom hebben we een categorie gecreëerd, die jou een snel en duidelijk overzicht geeft van de belangrijkste producten op dit gebied. In deze categorie vind je derhalve producten voor intieme verzorging, zoals maandverband en tampons, maar ook pleisters, wattenschijfjes en wattenstaafjes. Je kunt bij jouw plaatselijke NORMAL winkel dus alle artikelen op het gebied van persoonlijke hygiëne vinden en ons aanbod omvat natuurlijk allerlei verschillende maten en verschillende merken.

Maandverband, tampons en inlegkruisjes

Het is superirritant om ongesteld te worden en daar niet goed op voorbereid te zijn. Daarom hebben we een ruime selectie maandverband, tampons en inlegkruisjes in onze winkels liggen. Je vindt bij ons dus alles wat je helpt om deze vervelende, pijnlijke periode wat draaglijker te maken. Sla maandverband, tampons en inlegkruisjes in bij jouw plaatselijke NORMAL winkel en wees er zeker van dat je alleen maar kwalitatief goed producten in huis hebt als het weer die tijd van de maand is.

Pleisters en verband in allerlei kleuren en vormen

We hebben bij NORMAL misschien niet alle kleuren, maar we hebben er wel voor gezorgd dat je bij ons pleisters en verband voor alle situaties vindt.  Wees goed voorbereid op een mogelijke schaafwond van jouw kind. NORMAL heeft een aantal van de beste pleisters en het beste verband op de markt en we hopen daarom dat je eens langskomt in een winkel bij jou in de buurt om ons assortiment te bekijken. We beloven dat je altijd pleisters en verband zult vinden, die bij jou thuis passen.

Goed gevormde wattenschijfjes en wattenstaafjes

Wattenschijfjes en wattenstaafjes zijn in elk huis van levensbelang! Okay, misschien niet echt van levensbelang, maar je zult verbaasd zijn over hoe vaak je wattenschijfjes en wattenstaafjes nodig hebt. Daarom was het voor NORMAL belangrijk om ze op te nemen in onze categorie persoonlijke hygiëne, die wij als fundament voor een gezond, soepel verlopend dagelijks leven beschouwen. Hoewel we wattenschijfjes en wattenstaafjes van een aantal wereldbekende merken verkopen, kun je die natuurlijk voor een vaste, lage NORMAL prijs kopen. Kom langs bij NORMAL en bekijk ons aanbod op het gebied van wattenschijfjes en wattenstaafjes.

We hebben een groot aantal brands in de categorie persoonlijke hygiëne. Lees hier meer over Libresse.