Reisverpakkingen

Rejse_str_hero.jpg

Shampoo, deo en scheerschuim in reisverpakkingen

Mogelijk de beste uitvinding sinds het wiel? Vast niet, maar schoonheidsproducten in reisverpakkingen zijn geniaal en dus hebben wij natuurlijk een groot aantal van de beste producten op de markt in onze NORMAL winkels liggen. We vinden ze zo geweldig, dat we in onze winkels een apart deel voor reisverpakkingen hebben gecreëerd. In deze categorie verkopen we shampoo, scheerschuim, tandpasta, deodorant en haarproducten in een handige reisverpakking, die je overal mee naartoe kunt nemen. Daarnaast hebben we een aantal nuttige dingen voor op reis verzameld, zoals bijv. bagageweegschalen, hersluitbare zakjes, slaapmaskers en nog veel meer.

Al het goede in kleine reisflesjes

NORMAL heeft een aantal belangrijke producten verzameld in deze categorie, die allemaal gemeen hebben dat ze verkrijgbaar zijn in kleine, praktische reisflesjes. Je kunt dus alle belangrijke schoonheids- en gezondheidsproducten meenemen in deze reisflesjes, die bij elk reisdoel passen; of het nu een korte of een lange reis is.

Haarproducten in reisverpakkingen

NORMAL houdt van haarproducten en we weten dat ze een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven zijn. Daarom is het vervelend als je jouw favoriete haarproduct niet mee kunt nemen op reis. Dat kan nu gelukkig wel, omdat wij zeer veel bekende merken in een praktische reisverpakking verkopen, zodat ze allemaal mee kunnen op reis. Zo heb je nooit meer een slechte haardag terwijl je op reis bent.

Een heleboel flessen in reisverpakkingen – reisflessen voor shampoo

Wie kent niet de frustratie van het feit dat je je lievelingsshampoo niet mee mag nemen in het vliegtuig? Daarvoor heeft NORMAL gelukkig de oplossing: reisverpakkingen. Daarmee kun je jouw favoriete shampoo in flesjes doen, die zo klein zijn dat je ze mee kunt nemen op reis. Kom kijken bij een NORMAL bij jou in de buurt en laat je inspireren. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over je shampoo als je eenmaal op het vliegveld bent.

Bij NORMAL hebben we een grote selectie van de kleine maten. Hier kunt je lezen over Colgate