Snacks en drinken

 

Drik_Snacks_hero.jpg

Check onze selectie snoep, sap & chocolade

Hmmm. IJs. Chocolade. Sapjes. IJsthee. Bij NORMAL houden we van lekkere dingen en daarom maakten we een categorie waarin je al die dingen kunt vinden. Bij ons kun je jouw behoefte aan zoetigheid stillen en vind je alles van koekjes, snoep, zuurtjes of chips. Ben je op zoek naar drinken om je dorst te lessen, dan hebben we natuurlijk ook daarvoor de oplossing. We hebben namelijk een ruime selectie energiedrankjes, frisdrank en sap; ook de meer exotische drankjes zoals ginger beer. NORMAL vindt verscheidenheid belangrijk en wij vinden dat je dat goed kunt zien in ons aanbod van snacks. We proberen inspiratie te vinden in het buitenland, omdat we graag nieuwe culturen en smaken naar onze winkels willen brengen. Laat jouw smaakpapillen genieten in de plaatselijke NORMAL winkel. Er is voor elk wat wils en we zijn er behoorlijk zeker van, dat je minstens één van jouw favoriete dingen in onze winkel vindt…

Vind lekker en goedkoop snoep, chips en koekjes

Alles wat je hartje begeert. Dat geldt voor sommige mensen als het gaat om lekkere dingen als snoep, chips en koekjes. Wij begrijpen die mensen. Niets is fijner dan een avond lekker snacken. Een mooie film en een bak winegums, sour cream & onion chips en een rol knapperige Oreo-koekjes; beter wordt het niet. Wellicht houd je meer van zoute of zoete drop, wat chocolade of noten? Alle mensen zijn anders en wij vinden dat dat tot uitdrukking moet komen in onze winkels. Bij NORMAL vind je erg veel extreem lekkere snackmogelijkheden, gewoon omdat het okay is om jezelf te verwennen. De klassiekers snoep, chips en koekjes zijn dat natuurlijk niet zomaar.

Les je dorst met sap, energiedrankjes en ginger beers

Bij NORMAL weten we hoe smaken kunnen verschillen; ook wat betreft drinken. Daarom hebben we gezorgd voor een ruime selectie, zodat iedereen een lekker drankje kan vinden. Bij ons vind je daarom verse sapjes, verkwikkende energiedrankjes of één van onze speciale ginger beers. Er is dus voor elk wat wils, omdat we van alle genoemde varianten verschillende soorten aanbieden. Daarnaast verkopen we natuurlijk ook frisdrank. We hebben ons gespecialiseerd in de wat meer onbekende buitenlandse merken. Dus heb je iets nodig om je dorst te lessen, heb je zin in iets zoets of wil je gewoon eens één van onze speciale drankjes proberen, dan hopen we dat je langskomt bij NORMAL.

Knapperige zuurtjes en verfrissende kauwgom

Zoals al eerder gezegd weten we dat mensen een erg brede smaak hebben qua zoetigheid. Daarom hebben we ook zuurtjes en kauwgom opgenomen in ons snackassortiment. Zuurtjes worden vaak vergeten als we praten over het ‘lekkerste’ snoep en dat vinden wij eigenlijk een beetje jammer. NORMAL is een enorme fan van zuurtjes en daarom bieden wij in onze winkels een aantal van de allerbeste zuurtjes aan. Naast zuurtjes verkopen we ook een hele reeks verschillende soorten kauwgom. Veel mensen geven de voorkeur aan kauwgom met een klassieke pepermuntsmaak, maar we weten ook dat verschillende fruitsmaken en andere zoete smaken bij sommige mensen favoriet zijn. Daarom hebben we verschillende varianten en merken in ons aanbod opgenomen, zodat er in onze winkels voor elke kauwgomliefhebber iets te vinden is.

We hebben veel sterke brands op het gebied van snacks en drinken.