Pressebillede FR

Concept

NORMAL is een Deense discount drogisterij, die heel gewone artikelen verkoopt voor ongewone prijzen.

Alles wat wij verkopen, zijn heel normale dingen die jij dagelijks gebruikt. Bijv. Ajax om schoon te maken, Gillette scheerspullen, haarverzorging van L’Oreal of make-up van Maybelline.

We kopen onze merkartikelen waar die het goedkoopst zijn, zodat we ze aan jou kunnen verkopen voor een vaste, lage prijs en bovendien zelf ook wat verdienen.

We zijn in staat om te concurreren via significant lagere prijzen voor merkartikelen, doordat we die artikelen importeren van distributeurs door de hele EU. We kopen de artikelen waar ze het goedkoopst zijn en werken bovendien zonder dure tussenschakels. Daardoor kun je vaak 20-30% besparen op de normale marktprijs.

NORMAL is echter veel meer dan alleen lage prijzen voor merkartikelen die je dagelijks gebruikt. Ons doel is om onze klanten telkens weer een unieke ervaring te bieden. Daarom krijgen we, naast ons grote, vaste assortiment, voortdurend nieuwe, interessante artikelen, zoals snoep die je anders alleen maar uit het buitenland kent of gezichtscrème die naar sinaasappel ruikt. Doordat ons assortiment wisselt, is het altijd een nieuwe belevenis om in onze winkels te komen.

NORMAL is een Deense winkelketen. In april 2013 werd de eerste NORMAL winkel geopend in Silkeborg en sindsdien is NORMAL uitgegroeid tot een keten met meer dan 390 winkels in Denemarken, Noorwegen, Zweden, Nederland, Frankrijk en Finland.

Pressebillede Collage

Assortiment

Bij NORMAL vind je gewone merkartikelen voor een vaste, ongewone prijs.

Dat zijn heel normale merkartikelen op het gebied van haarverzorging, huidverzorging, make-up en allerlei andere dingen voor jouw huishouden. Daarbij horen ook snoep, snacks en alles wat je meeneemt op vakantie in kleine, praktische reisverpakkingen.

Je zult echter blij worden bij het zien van de ongewone prijs van gewone artikelen, zoals bijv. Finish vaatwastabletten, vlekverwijderaar van Vanish, shampoo van L’Oreal, Whiskas kattenvoer of make-up van Maybelline.

We hebben altijd een ruim assortiment vaste artikelen, maar krijgen daarnaast iedere week nieuwe, interessante artikelen. Daardoor is er voortdurend iets nieuws te zien in onze winkels. Artikelen zijn nooit in de sale, maar zijn daarentegen te koop tegen onze vaste lage prijzen.

Zou je graag meer willen weten over de artikelen die we bij NORMAL verkopen? Lees dan meer over Haarverzorging, Make-up, Huidverzorging of Schoonmaken. Je kunt hier ook een totaaloverzicht vinden van al onze productcategorieën.

Bespaar tot*

60% 50%
40% 30%
20%

*in vergelijking met de marktprijs

Normal in het buitenland

Op dit moment zijn we vertegenwoordigd in Denemarken, Zweden, Noorwegen en Frankrijk, maar het is onze ambitie om onze shoppingervaring aan nog meer mensen in Europa aan te bieden. We zijn grote aanhangers van lokaal ondernemerschap en willen daarom via een joint venture met lokale partners starten op nieuwe markten.