Volg ons als je wilt

Ben jij je goede voornemens ook op 2 januari alweer vergeten? Wees gerust. Dat is heel normaal

2019 staat voor de deur, net als heel veel goede voornemens: weg met die vetranden, stoppen met roken, de ware liefde vinden. Er zijn mogelijkheden te over! Januari is namelijk de maand, waarin veel mensen zich voornemen om de slechte gewoonten van het vorige jaar te beƫindigen. Maar hoe lang houden deze goede voornemens stand?

Ben jij het standvastige type met ruggengraat, dat zijn goede voornemens gaat volhouden? Of ben jij meer de slapjanus, die zijn goede voornemens op 2 januari alweer vergeten is? Bij NORMAL hebben wij altijd respect voor goede intenties, ongeacht of je er in slaagt om je goede voornemens uit te voeren of niet.

Bij NORMAL willen we alles doen om jou goed op weg te helpen en daarom focussen we ons vanaf week 1 tot en met week 4 op gezondheid. In onze winkels vind je daarom in die periode producten voor alle kwalen, dat wil zeggen producten die rijk zijn aan vitaminen, voedingsvezels, goede eiwitten en nog heel veel meer.

Ondanks de goede intenties om te stoppen met chocolade en 3 keer per week te gaan hardlopen, is het niet altijd eenvoudig om de goede voornemens vol te houden. Dus hoe staat het met jouw ruggengraat? Koop jij ook stiekem chocolade of haal je op weg naar het fitnesscentrum een chocoladereep? Wees gerust, dat is heel normaal!

Of je nu het standvastige type bent of de slapjanus, we laten de goede voornemens aan jou over. Want als je bij NORMAL koopt, kun je JA zeggen tegen de gezonde keuze, maar je kunt ook NEE zeggen en chocolade of andere calorierijke producten kopen.

Ben jij het standvastige type?

Of ben je de slapjanus?

Zoek winkel

.. in de buurt