Kerstliedjes en -klokken en

"oh-nee-ik-vergat-cadeautjes inpakken!"

Ben jij ook al in augustus in paniek over kerst? Maak je geen zorgen, NORMAL komt je deze kerst te hulp. Wij verzorgen een volledige kerstservice met alles erop en eraan. Behalve de eend – die moet je zelf maken.

Kerstmis is een overvloed aan al het goede: familie, vrienden, liefde, eten, drinken en muziek. Maar je moet wel veel plannen.

Bij NORMAL kun je alle kerstartikelen op één plek krijgen. Dit betekent dat je niet op het laatste moment hoeft te stressen om lampjes voor de kerstboom, servetten en kaarsen voor de kersttafel of de vele kruiden voor al je gerechten te vinden.

Niemand is ooit arm geworden door te geven. Bij NORMAL  vind je superleuke en betaalbare kerstcadeaus voor het hele gezin – of voor je vrienden - zoals adventskalenders, giftsets, grappige kerstsokken, heerlijke verwenproducten en nog veel meer.

 

Heb je kerstkronkel in je geheugen?

Dan ben je van harte welkom om ons Kerst to-do-lijstje te lenen. Soms is het lastig of ben je te druk om alles bij te houden wat bijgehouden moet worden. Cadeaupapier, plakband, batterijen, kersttraktaties, het schoencadeautje van de Sint… je moet het allemaal onthouden.

Het Kerst to-do lijstje vind je hier of in het mandje bij onze NORMAL-winkels.

Zoek winkel

.. in de buurt