Moederdag? Wat dacht je van Moedermaand?

Bij NORMAL staat de hele maand mei in het teken van moeders. Je hebt dus 31 dagen om jouw moeder te verwennen en te bedanken voor alle overige 334 dagen, waarop je moeder er altijd voor jou is. Bij NORMAL richten we ons gedurende de hele meimaand op moeders. Dus kom naar de dichtstbijzijnde NORMAL-winkel en bekijk onze ruime selectie prachtige cadeaus die je voor jouw moeder zou kunnen kopen.

Heb je jouw moeder ook wel eens lelijke dingen van aardewerk gegeven? Wees gerust, dat is heel normaal. Je kunt natuurlijk altijd excuses maken met een fatsoenlijk cadeau, zoals Maybelline Lash Sensational Mascara voor mooie wimpers. Of misschien is je moeder meer een type voor Elisabeth Arden Green Tea Body Crème voor een zijdezachte huid.

Bij NORMAL willen we je graag op weg helpen om het perfecte cadeau voor jouw moeder te vinden. Wellicht wil je haar bedanken voor alle weeën die ze had toe ze jou kreeg of voor alle keren dat ze je naar sport heeft gebracht en vervolgens jouw stinkende sportkleding heeft gewassen. Bij NORMAL hebben we het perfecte cadeau voor kinderen die van hun moeder houden.

Vergeet moedermaand niet. Ze heeft het verdiend!

Bekijk hieronder geselecteerde producten

Zoek winkel

.. in de buurt