Volg ons als je wilt

TA-DAA... Artikelen vol met NIETS. Geen parfums, geen parabenen, niets!

Huidverzorging is voor sommige mensen een waar doolhof. Dat geldt voor mensen met een zachte of gevoelige huid, maar ook voor mensen die producten zoeken zonder allerlei toevoegingsmiddelen. Deze mensen kopen over het algemeen kwalitatief goede producten, die bovendien gezond zijn voor de huid. Om dit soort producten te vinden, kun je heel goed eens naar NORMAL komen.

Bij NORMAL is het geen doolhof om producten zonder parfums, parabenen en toevoegingsmiddelen te vinden. Deze producten zijn altijd in onze winkels te vinden, maar van week 38-41 focussen we ons specifiek op artikelen met… niets.

Deze producten omvatten alles van bekende merkartikelen tot meer luxe producten. Deels zijn dat uiteraard merken als Neutral en Sanex. Neutral heeft bijvoorbeeld een breed assortiment producten; van shampoo tot huidverzorging en wasmiddel. Daarnaast hebben we de IVY AÏA-lijn: allergie-gecertificeerde, luxe huidverzorgingsmiddelen voor mensen, die zichzelf graag verwennen. Maar vanzelfsprekend ook voor anderen die houden van producten vol met niets. Voor al deze merken geldt dat ze verkrijgbaar zijn voor een vaste lage prijs.

Bij NORMAL verkopen we normale artikelen voor heel normale mensen. Dat geldt ook voor artikelen met niets.

Om het jou eenvoudig te maken, hebben we alle NIETS-producten verzameld op een podium in onze winkels. Hieronder zie je een kleine selectie van deze artikelen. We verheugen ons erop jou bij NORMAL te mogen begroeten.

Zoek winkel

.. in de buurt