Skattejagt Topbanner 1440X540 NL

Vele kleine schatten maken een... grote schat!

Graaf jij diep in je zakken? Dat hoeft niet. We hebben de schatkist gevuld, zodat je je innerlijke schatzoeker in NORMAL kunt loslaten. Geen ooglapje of een houten been mag je ervan weerhouden om het goud aan het einde van de regenboog te vinden. Elke week vullen we 100 nieuwe items in de schappen, zodat je altijd op een nieuwe speurtocht kunt gaan. Je kunt dit trouwens elke dag doen - nieuwe en spannende items ontdekken in onze winkels. Naast ons reguliere assortiment bekende merkartikelen is er een wisselend assortiment op onze planken en podia, dus er zijn altijd nieuwe schatten te vinden en te verkennen in het doolhof van de winkel. En onthoud dat het bij NORMAL altijd makkelijk is om het winkelmandje te vullen zonder aan de onderkant van de kist te hoeven schrapen!

Ga op jacht naar verborgen schatten tussen al onze bekende merkartikelen. Misschien zijn er nog nieuwe producten te ontdekken? Of vul je schatmand met onontdekte pareltjes van meer onbekende merken, zoals tandpasta van Marvis, melkchocolade van McVitie's Flipz en glinsterende mist voor haar en lichaam van La Rive, dat zelfs een zeemeermin waardig is.

 

Ahoi! Heb jij een schatzoeker in je binnenste verstopt?

Roep alle landrotten, zeelieden en andere zee- en goede mensen! We hebben schatten opgegraven in de NORMAL-winkel het dichtst bij jou in de buurt. Pak dat kompas of volg je innerlijke kaart en ga op jacht naar de meer dan 1700 schatten. Elke dag kun je online spelen. Als je vandaag niet wint, kun je het morgen opnieuw proberen.

Wil je een blik op de grote schat aan de horizon? Dan kun je gouden munten verzamelen en deelnemen aan de jacht op de grootste stapel goud: een cadeaubon van NORMAL ter waarde van €250!

 

Lees hier meer en doe mee met de schattenjacht

Zoek winkel

.. in de buurt