Volg ons als je wilt

Verwen jezelf met wat me-time

Durf jij de strijd aan te gaan met de dagelijkse stress en het risico te nemen om enorm te ontspannen? Bij NORMAL durven we dat wel. Wij vinden het een goed idee om de dagelijkse sleur te doorbreken en wat me-time in te plannen, zodat je lichaam en geest zich weer prettig voelen.

Bij NORMAL helpen we je graag op weg naar de ultieme verwendag voor jezelf. Begin de dag met een lekkere kop thee van pukka, zodat je lichaam heerlijk warm wordt en je kunt genieten van de verschillende smaakvariaties. En waarom neem je daarna geen lekker heet voetenbad, zodat jouw voeten kunnen uitrusten met voetenbadzout van Pure & Care.

Wie verdient er nou geen lekkere snack? Iedereen natuurlijk! Dus maak je lunch compleet met iets zoets, zoals dropballen van Nordthy. Maar let op; het kan gebeuren dat je geniet. Later in de middag hebben we allemaal wel behoefte aan een opfrisser, dus probeer eens een lekker gezichtsmasker dat je laat fonkelen als een diamant. Aan het eind van de dag mag er wel wat meer kleur komen, dus pimp je nagels met prachtige kleuren van Essie.

Bij NORMAL leggen we van week 9 tot en met week 11 de focus op het verwennen van jezelf. Dus ga naar een NORMAL-winkel bij jou in de buurt om onze ruime selectie producten te bekijken, die kunnen bijdragen aan meer me-time.

Bekijk hieronder de geselecteerde producten

Zoek winkel

.. in de buurt