Vegan is the new black

Vegan is the new black - en dus is het zaak dat jij ook de sprong waagt naar de veganistische wereld. Of heb je dat al gedaan? Bij NORMAL willen we er alles aan doen om jou op weg te helpen en daarom hebben we ervoor gekozen om van week 5 t/m week 8 de focus te leggen op veganistische producten.

Bij NORMAL hebben we een groeiende vraag naar veganistische producten gemerkt: van voedingswaren tot tandenborstel, shampoo en crèmes.

Veganistisch of niet, bij NORMAL willen we, samen met jou, focussen op een hele reeks producten die 100% veganistisch zijn en die 0% dier bevatten. Binnen onze verschillende categorieën hebben we producten geselecteerd, die allemaal gemeen hebben dat ze veganistisch zijn.

Bij ons vind je dus een ruime selectie veganistische producten en we kunnen wel zeggen dat er voor elk wat wils is. Wist je bijvoorbeeld dat er veganistische make-up bestaat? Of handzeep? Wees gerust, dat is heel normaal!

Ga dus naar de dichtstbijzijnde NORMAL-winkel om onze ruime selectie veganistische producten te bekijken of de geselecteerde producten die je hieronder ziet. Psst! Je mag ze ook best kopen als je geen veganist bent.

Bekijk de geselecteerde producten hieronder

Zoek winkel

.. in de buurt